'Sadakatsiz' Dizisinde Şok Ayrılık! | Kanal D

Reactions: cokiyitvci
Reactions: slhttnmtl
Reactions: cokiyitvci
Spoiler yedim.
Keşke yeni bir senaryo yazılsaydı, Mert'in yokluğunu hissedeceğiz. Bahar'a ne olacak acaba?

Reactions: Emre Ozansoy
Bahar bir süre Derya ve Asya ile takılır gibi, ama partner geleceğini zannetmiyorum ben. Spoiler olmasın diye de şok ayrılık yazmıştım.
Bence yeni takviyeler gerekli. Hem Bahar'a hem Derya'ya partner gelmeli. Gerçi Özge Özder de hamile. Kısa sürede o da ayrılacak anlaşılan.

Bence yeni takviyeler gerekli. Hem Bahar'a hem Derya'ya partner gelmeli. Gerçi Özge Özder de hamile. Kısa sürede o da ayrılacak anlaşılan.
Özge Özder en son 1-2 bölüm yer almayacağım demişti. O da gidince karakter kalmayacak.
En azından bir erkek oyuncu gerekli gibi.

Reactions: kerem
Her ne kadar izlerken küfür ettirse de kendisinin dediği gibi renk katan bir karakterdi. Ayrılması üzdü, ama dediğim gibi hikayesi bitti kalsaydı saçmalayabilirdi.

"Sevgili Asya" demesini seviyordum.

Reactions: Carpe Diem
Bende kalmasını isterdim, ama Bahar ile daha olmazdı. O yüzden daha da ne kadar devam ederdi bilinmez, bir bakımdan doğru olmuş gibi boş sahneler yazılmak yerine ayrılması.
Haklısın

yasak elma'ma gelecek inşallah. @Angelica @EmreCan
Nee? ne zaman? gelicek mi?

Her ne kadar izlerken küfür ettirse de kendisinin dediği gibi renk katan bir karakterdi. Ayrılması üzdü, ama dediğim gibi hikayesi bitti kalsaydı saçmalayabilirdi.

"Sevgili Asya" demesini seviyordum.
Ben de seviyordum

Hikayesi tükenmeye başladığı için sahneleri de azalmıştı zaten. Gitmesi yerinde olmuş...