Yüzüne tükürsen ya rabbi şükür diyecek.Daha beni affetseydin diyor ya, gel de sinirlenme, küfretme.
Yüzüne tükürsen ya rabbi şükür diyecek.Daha beni affetseydin diyor ya, gel de sinirlenme, küfretme.
İlk danışılması gereken kaynak.Annem takip ettiğinden spoilerım sağlam.
Hee. Ben Volkan için dedin sandım ödüm koptu.Asya'nın dedigi replikti yanii o
Cümlede Volkan adı geçtiğine göre kendi kendine konuşmuş olamaz ya o adamHee. Ben Volkan için dedin sandım ödüm koptu.
Evet ya küfür etmek istiyorum ama ceza yiyecemDaha beni affetseydin diyor ya, gel de sinirlenme, küfretme.
Ya bak ben onu sen kendin Volkan için söyledin sandım. O kadar da salak değiliz şükür.Cümlede Volkan adı geçtiğine göre kendi kendine konuşmuş olamaz ya o adam@Alos sende oku.
Nasıl yani ya, atarım atmasına da.
Tabi atarım
24. bölüme kadar yüklü bölümler.Evet ya küfür etmek istiyorum ama ceza yiyecem. Emre ben barajın bölümlerini tamamlamak istiyorum da cumartesi dizim yok koca gün izlerimfull bölümleri youtube ta var mı
TV'yi kapattım ondan, hemen tekrar açayım.Tabi atarım
1. Sezon ilgimi çekmemişti ama 2. Sezon baya bir ilgimi çekti hazır Salı nın harika dizisini bırakmışken24. bölüme kadar yüklü bölümler.
İlk iki bölümün 10 dakikalık kısa özetleri de mevcut YouTube'da.1. Sezon ilgimi çekmemişti ama 2. Sezon baya bir ilgimi çekti hazır Salı nın harika dizisini bırakmışken
Bir dizinin ortasından başlamak zor olmuyor mu?1. Sezon ilgimi çekmemişti ama 2. Sezon baya bir ilgimi çekti hazır Salı nın harika dizisini bırakmışken
Aa süper o zaman sağol söylemen iyi olduİlk iki bölümün 10 dakikalık kısa özetleri de mevcut YouTube'da.
Dizinin ortasından başlarsam hiç birşey anlamam kiBir dizinin ortasından başlamak zor olmuyor mu?
Hocam,Önceki yorumun öyle demiyor amaAa süper o zaman sağol söylemen iyi oldu
Dizinin ortasından başlarsam hiç birşey anlamam ki
1.50x e alıp izlerimHocam,Önceki yorumun öyle demiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?