Emre Ozansoy
Moderatör
Cavidan ve Gönül dışında güzel bir şey kalmadı dizide.güzel ama eski havası olmasa bile
Cavidan ve Gönül dışında güzel bir şey kalmadı dizide.güzel ama eski havası olmasa bile
Asya Queen'i unuttun muCavidan ve Gönül dışında güzel bir şey kalmadı dizide.
Onun da eski havası yok.Asya Queen'i unuttun mu
Asya Queen'i unuttun mu
Gazı mı kaçtı?Onun da eski havası yok.
Asidi kaçmışGazı mı kaçtı?
orası öyle çok doğruOnun da eski havası yok.
Gazı mı kaçtı?
İşte gerçek kadın budurAsidi kaçmış
------
orası öyle çok doğru
İşte gerçek kadın budurülkeleri birleştirmiş@Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt utanmalı@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Özgür @ozmoturk @mrt-06 @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 111834
İşte gerçek kadın budurülkeleri birleştirmiş@Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt utanmalı@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Özgür @ozmoturk @mrt-06 @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 111834
Şuan acayip utandım bu utanç ile insan içine çıkamam artık 😄😄İşte gerçek kadın budurülkeleri birleştirmiş@Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt utanmalı@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Özgür @ozmoturk @mrt-06 @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 111834
TAKLİTLER ASLINI (YANİ BENİ) YAŞATIR.İşte gerçek kadın budurülkeleri birleştirmiş@Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt utanmalı@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Özgür @ozmoturk @mrt-06 @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 111834
Asalete bak yaİşte gerçek kadın budurülkeleri birleştirmiş@Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt utanmalı@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Özgür @ozmoturk @mrt-06 @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 111834
@Aserat kadın görsünİşte gerçek kadın budurülkeleri birleştirmiş@Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt utanmalı@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Özgür @ozmoturk @mrt-06 @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 111834
Kadın mı görmem gerekiyor sadece buzdolabı görüyorum da.@Aserat kadın görsün
Bana da al bi tane o buzdolabındanKadın mı görmem gerekiyor sadece buzdolabı görüyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?