Sezon finali bu kadar ucuz olmamalıydı. Daha yaratıcı bir şeyler beklerdim. Şimdi bu ikisi oradan düşer kesin biri de denizde kaybolur. Gelecek sezon ilk bir kaç bölüm kayıp olanı görmeyiz ondan sonra sezonun ortasına kadar onu bulmaya çalışırız.
Sadakatsiz'in kısır döngüye girdiğini ve 2-3 aydır iyi ilerlemediğini söylüyorum sadece.
Bölüm de Asyalar da bomba maşallah.
Her zaman ki gibi.Bölüm de Asyalar da bomba maşallah.
Gerçekte yakın arkadaş değiller mi, videoyu beklemeye başladım bile. Çok iyi olacaktır.Yeliz ne alaka ya...
Onediocom Resmi Hesabı on Instagram: "Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncuları Gözde Seda Altuner ve Yeliz Kuvancı sorularını yanıtlamak için çok yakında Onedio’da! Merak ettiklerini #GözdeveYelizeSorum hashtagi ile bizimle paylaş, Onlar yanıtlasın! @
2,174 likes, 808 comments - onediocom on June 1, 2021: "Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncuları Gözde Seda Altuner ve Yeliz Kuvancı sorularını yanıtlamak için çok yakında Onedio’da! Merak ettiklerini #GözdeveYelizeSorum hashtagi ile bizimle paylaş, Onlar yanıtlasın! @gozdesedaaltunerr...www.instagram.com
Öyle de, Cavidan Queen ile gelmeleri gerekirdi.Gerçekte yakın arkadaş değiller mi, videoyu beklemeye başladım bile. Çok iyi olacaktır.
Cavidan sonra yalnız gelsin artık.Öyle de, Cavidan Queen ile gelmeleri gerekirdi.
Taro da olabilirdi.Cavidan sonra yalnız gelsin artık.Gönül'cüğümün yanına Bahar yakışır.
Onlar Nazlı'yla gelsinler.Taro da olabilirdi.
Nazlı gözümden düştü.Onlar Nazlı'yla gelsinler.
Naptı be sana.Nazlı gözümden düştü.
Karakteri gıcık etti, yeter o.Naptı be sana.O sahneyse gayet de haklıydı ama konu kalmayınca senaristler birleştirir onları.
Asya’nın Derin’in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin’in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür. Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin’i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır? @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Angelica @kerem @phoebebuffay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?