Birbirlerini görürlerse anca o olur.Asya ve Cavidan karşılıklı sahneleri olsa keşke.
Birbirlerini görürlerse anca o olur.Asya ve Cavidan karşılıklı sahneleri olsa keşke.
Cavidan'ın ondan öğrenmesi gereken şeyler var.Birbirlerini görürlerse anca o olur.
😍😍😍 Asya > CavidanSöylemesen saatin kaç olduğundan haberim yoktu ayrıca bu bölüm bol bol Cavidan değil de Asya Günalan var.
Totem yapmayı denedin mi?Asya ve Cavidan karşılıklı sahneleri olsa keşke.
Ama öğrenemez.Cavidan'ın ondan öğrenmesi gereken şeyler var.
Ne yapar ne eder öğrenir o, hiç tanıyamamışsın.Ama öğrenemez.
------
Camdaki Kız'ın fragmanını 20 Mayıs Perşembe olarak veriyorlar.
Ama işte ilk ağızdan öğrenemez.Ne yapar ne eder öğrenir o, hiç tanıyamamışsın.
Asya öğrenir öğrenmesine de, Cavidan kotarır mı orası meçhul.Ama öğrenemez.
------
Camdaki Kız'ın fragmanını 20 Mayıs Perşembe olarak veriyorlar.
Rezil diziye, rezil Pr.Camdaki Kız'ın fragmanını 20 Mayıs Perşembe olarak veriyorlar.
Ona zaten Asya annesi söyleyecek de Cavidan kotarır mı derken.Asya öğrenir öğrenmesine de, Cavidan kotarır mı orası meçhul.
Öğrensin de kimden öğrendiği fark etmez.Ama işte ilk ağızdan öğrenemez.
Doğru söylüyorsun da galiba ben kanalın sitesinden canlı izlediğim için öyle çünkü hem aynısını atv'de yaşıyorum hem de Girift'in fragmanına denk geldim.Rezil diziye, rezil Pr.
İnternet sitelerinde farklı reklam kuşakları var, ondandır.Doğru söylüyorsun da galiba ben kanalın sitesinden canlı izlediğim için öyle çünkü hem aynısını atv'de yaşıyorum hem de Girift'in fragmanına denk geldim.
Öğrenir mi manasında ayol.Ona zaten Asya annesi söyleyecek de Cavidan kotarır mı derken.
Doğru da bir zaman sonra sıkıyor full fragman.İnternet sitelerinde farklı reklam kuşakları var, ondandır.
Haa, öğrenir canım ondan bir şey kaçar mı hiç.Öğrenir mi manasında ayol.
Hiç üşenmez evine dinleme cihazı koyar.Doğru da bir zaman sonra sıkıyor full fragman.
Haa, öğrenir canım ondan bir şey kaçar mı hiç.
Alası beklenir ondan.Hiç üşenmez evine dinleme cihazı koyar.
Kamera da koyar ve mahrem görüntüleri şantaj malzemesi olarak kullanır diyorsun.Alası beklenir ondan.
Bizi es geçiyorlar.İnternete öyleymiş @slhttnmtlYarın dedi.
Şantaj yapmaz be.Kamera da koyar ve mahrem görüntüleri şantaj malzemesi olarak kullanır diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?