Seren Serengil geliyor...
Of bu arada girmeden önce fragman geldi zannettim, bugün iki Asya'nın da olduğu fragman şart.
Seren Serengil geliyor...
4 gözle fragmanı bekliyorum ama geçmiyor. 👀👀Seren Serengil geliyor...
Of bu arada girmeden önce fragman geldi zannettim, bugün iki Asya'nın da olduğu fragman şart.
Ben de 4 gözümle bekliyorum artık versinler de doya doya izleyelim, gerçi kötü olduktan sonra da heves kaçırır ama.4 gözle fragmanı bekliyorum ama geçmiyor. 👀👀
Derin ve Volkan'lı fragman gelecek.Ben de 4 gözümle bekliyorum artık versinler de doya doya izleyelim, gerçi kötü olduktan sonra da heves kaçırır ama.
O zaman çarşamba 19.59'da verseler umrumda olmaz. Bana Asya'lar lazım...Derin ve Volkan'lı fragman gelecek.
Yapım şirketinin saçma fragmanlar hazırlama konusunda üstüne yok.O zaman çarşamba 19.59'da verseler umrumda olmaz. Bana Asya'lar lazım...
1441 ve Medyapım'ın güzel fragman hazırlayan bir şirketten ders alması şart desene.Instagram'a gir Cansu Dere!
https://twitter.com/x/status/1393512062576386051
Yapım şirketinin saçma fragmanlar hazırlama konusunda üstüne yok.
Masumiyet'in fragmanlarından hiç bir şey anlamıyorum.1441 ve Medyapım'ın güzel fragman hazırlayan bir şirketten ders alması şart desene.Aslında Masumiyet'in fragmanları iyi gibi gözüküyor, Gold versin bunlara ders.
Heyecanlı geliyor bana.Masumiyet'in fragmanlarından hiç bir şey anlamıyorum.
Sevdiğim dizilerim fragmana sadece bir, max 2 sahne koymasına alıştım. Garip geliyor.Heyecanlı geliyor bana.
Ha bak orası doğru, pat pat pat pat her telden çalıyorlar.Sevdiğim dizilerim fragmana sadece bir, max 2 sahne koymasına alıştım. Garip geliyor.
Seren Serengil plastiği bunu beğenmedi hanım efendiye tabela bastırıcam çakmak, ateş vs ile yaklaşmayın diye
Dileklerimi bu sefer boşa harcamadım, sonunda sadece Asya ve Asya'lı bir fragman.
Şükür selocumDileklerimi bu sefer boşa harcamadım, sonunda sadece Asya ve Asya'lı bir fragman.Yalnız Asya'nın da metres olmaması şaşırttı beni. Bölüm bomba ve daha güzeli 2 bölüm Derin'in saçmalıklarından kurtuluyoruz sanırım.
Kurtulmamız biraz imkansız ama 2 bölüm 2 bölümdür.Şükür selocum.
İnşallah kurtuluruz
Bir de sezon sonuna kadar kalsaydı da neyse.Asya'nın (Bennu Yıldırımlar) gençliği de olacakmış.@slhttnmtl
Hiç yoktan iyidir.Bir de sezon sonuna kadar kalsaydı da neyse.
Aynen, en azından rahat bir nefes de alacağız.Hiç yoktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?