Güzel az geldi ama müdavimi olman ve tek başına seyretmene çok sevindim.Bende müdavimiydim.Odamda tek başıma seyrederdim.Güzel diziydi.
Güzel az geldi ama müdavimi olman ve tek başına seyretmene çok sevindim.Bende müdavimiydim.Odamda tek başıma seyrederdim.Güzel diziydi.
Ben 2 diziyi de çok beğenerek kaçırmadan izlerdimYok, Bizim Hikaye'ciğimsiz.Kadın'ın daha 1 yılı yeni oldu ve ona o kadar bağlı değildim ama Bizim Hikaye'yi 69 bölüm boyunca kaçırmadan izledim.
------
Ben babanın dedi kaldı ama öyle.
Asıl şoklar haftaya.Ben 2 diziyi de çok beğenerek kaçırmadan izlerdim
Ben şok Ben iptal
O da zorunluluktan çünkü ailemle seyretmek isterdim fakat ailem ATV de yayınlanan bir diziyi seyretmekteydi.Dizinin adı aklıma gelmedi.Güzel az geldi ama müdavimi olman ve tek başına seyretmene çok sevindim.Benim için televizyon ekranlarının başına gelmiş en güzel şeydir kendileri.
Olsun be, daha fazla odaklanmış olursun yalnızken. Karşısında da ilk sezon Kanatsız Kuşlar, ikinci sezon BZÇ vardı.O da zorunluluktan çünkü ailemle seyretmek isterdim fakat ailem ATV de yayınlanan bir diziyi seyretmekteydi.Dizinin adı aklıma gelmedi.
İmdat çekicim benim. İlk sezonunu salonda, yaka silken dizi gelince odama kesin dönüş yapmak zorunda kaldım.Olsun be, daha fazla odaklanmış olursun yalnızken. Karşısında da ilk sezon Kanatsız Kuşlar, ikinci sezon BZÇ vardı.
BZÇ demek herkesin huzurunu bozdu, ben en azından öyle bir sorun yaşamadım ama benim de ailem çok sever. Lanet dizi...İmdat çekicim benim. İlk sezonunu salonda, yaka silken dizi gelince odama kesin dönüş yapmak zorunda kaldım.
Kardeş, abi veya ablan var mı?BZÇ demek herkesin huzurunu bozdu, ben en azından öyle bir sorun yaşamadım ama benim de ailem çok sever. Lanet dizi...
Ablam var.Kardeş, abi veya ablan var mı?
Kaç yaş var aranızda? Gs li mi?Ablam var.
4 buçuk.Kaç yaş var aranızda? Gs li mi?
Ya ablam var dedin, şimdi de 4,5 yaşında diyorsun.4 buçuk.Onun da futbolla gram alakası yoktur ama Gs'li.
Aramızda 4,5 yaş var demiştim.Ya ablam var dedin, şimdi de 4,5 yaşında diyorsun.Kedinin fareyle oynadığı gibi benle oynuyorsun.
Pardon ben yanlış anlamışım.Kardeşinin 4 buçuk yaşında olduğunu sandım.Aramızda 4,5 yaş var demiştim.Sende öyle sormadın mı işte.
Bu da yakışmış ama gözüm kızıl saçı aradı
Bende öyle söyleyince bir garipsedim.Pardon ben yanlış anlamışım.Kardeşinin 4 buçuk yaşında olduğunu sandım.
Kendileri çakma Asya olacağım diye iğrençlikte zirveye ulaşmış.
Kızıl cidden bir ayrıydı ya.Bu da yakışmış ama gözüm kızıl saçı aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?