Son bölümü beğenmedim, fragman da heyecanlandırmadı. Bu konuyu kapatsınlar artık.
Son bölümü beğenmedim, fragman da heyecanlandırmadı. Bu konuyu kapatsınlar artık.
Gereksiz uzattılar.Son bölümü beğenmedim, fragman da heyecanlandırmadı. Bu konuyu kapatsınlar artık.
Az bile yaptı güçlü teyzem
Eline yazık.Az bile yaptı güçlü teyzem
Dizinin final zamanı gelmiş, yeni sezona bırakmasalardı keşke. Faruk, Nazan olayını baya abarttılar çünkü.Gereksiz uzattılar.
Keşke Masumiyet izleseydim.En azından daha heyecanlı.
Yeni sezona işlenecek konu yok bence. Mayıs ortasında güzel bir final ile bitirmeleri gerekirdi. Ama Kanal D yeni arka Sokaklar yapar bu diziyi..Dizinin final zamanı gelmiş, yeni sezona bırakmasalardı keşke. Faruk, Nazan olayını baya abarttılar çünkü.
Medyapım bu konuda baskın kararlar verebiliyor aslında. Kadın'ın devam edilmesi istenmişti ama yapım vazgeçti. Her şey yapımın ve ekibin elinde.Yeni sezona işlenecek konu yok bence. Mayıs ortasında güzel bir final ile bitirmeleri gerekirdi. Ama Kanal D yeni arka Sokaklar yapar bu diziyi..
Dizinin final zamanı gelmiş, yeni sezona bırakmasalardı keşke. Faruk, Nazan olayını baya abarttılar çünkü.
Reytingleri düşürdü.Faruk Nazan olayı heyecan getirdi ya
Reytingleri düşürdü.
Tek bu hafta değil ki, her hafta düşüyor. Bu olay gereğinden fazla gereksiz yere uzatıldı. Ellerinde konu kalmadı.Düşmesinin onlarla alakası yok emre o gün tüm dizilerde düşüş vardı ya
Tek bu hafta değil ki, her hafta düşüyor. Bu olay gereğinden fazla gereksiz yere uzatıldı. Ellerinde konu kalmadı.
AB'de 12'lerde alıyorken şimdi genellikle 10, Total'de 11 küsurlarda alıyorken şimdi 9-10, ABC'de de 12-13'lerde dolaşıyorken en fazla 11'e dayanıyor. Gözle görülür büyüklükte bir düşüş var.Bu hafta düştü emre her hafta değil diye biliyorum bu aylarda dizilerde düşüş oluyor konu çok valla bence
Faruk Nazan olayı heyecan getirdi ya
Düşmesinin nedeni tabii ki senaryo. Benim gibi seyirci de memnun kalmadığı için izleme gereği duymamışlar.Tek bu hafta değil ki, her hafta düşüyor. Bu olay gereğinden fazla gereksiz yere uzatıldı. Ellerinde konu kalmadı.
Düşmesinin nedeni tabii ki senaryo. Benim gibi seyirci de memnun kalmadığı için izleme gereği duymamışlar.
Ortağımla hem fikirim.Senaryoyla alakası yok bence her zaman bu aylarda dizilerde düşüş oluyo ondan diye düşünüyorum
İlk fragman geldi sanıp gecenin bu saatinde mi diye şaşırıyordum ta ki girene kadar.
Fragman bu saatte niye gelsin, ayrıca ilk fragman geldi.İlk fragman geldi sanıp gecenin bu saatinde mi diye şaşırıyordum ta ki girene kadar.
Çok özledik reyizi. Bu bölüm de umarım şöyle güzel sahnelerini izleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?