Emre Ozansoy
Moderatör
AsTur'a ne oldu? 😡Çünkü onlar dizideki en iyi şey/çift.
AsTur'a ne oldu? 😡Çünkü onlar dizideki en iyi şey/çift.
Kapandı o devir. DerTur AsVol.AsTur'a ne oldu? 😡
Kapandı o devir. DerTur AsVol.
Çöpl.klerin prensesi.Kayıp prenses çıktı ortaya.
Çöpl.klerin prensesi.
Onu geç, C****** K** tanıtımı mide bulandırıyor artık.Gülse Birsel'e gıcık olmaya başladım her reklam da var yane kadar alıyor acaba
Ay evet bi de o var kanal artık ne kadar güvenmiyorsa projeye 5949383747 kere verip duruyorOnu geç, C****** K** tanıtımı mide bulandırıyor artık.
İyi hoş yeni dizi falan da diğer dizilerin fragmanına asla denk geliyorum artık. Ve ayrıca fragman şeklinde olmayan tanıtımlardan da yapıyorlar. Ezberledim resmen.Onu geç, C****** K** tanıtımı mide bulandırıyor artık.
Tutmayacağı baştan belli.Ay evet bi de o var kanal artık ne kadar güvenmiyorsa projeye 5949383747 kere verip duruyor
Aynen. Ben de ezberledim. Hiç bir şekilde izleyicide ilgi çektirecek yanı da yok.İyi hoş yeni dizi falan da diğer dizilerin fragmanına asla denk geliyorum artık. Ve ayrıca fragman şeklinde olmayan tanıtımlardan da yapıyorlar. Ezberledim resmen.
Aynen öyleTutmayacağı baştan belli.Neyse cuma sabahı iyi patlayacak kanal.
Onu geç, C****** K** tanıtımı mide bulandırıyor artık.
Ay evet bi de o var kanal artık ne kadar güvenmiyorsa projeye 5949383747 kere verip duruyor
Manga: Evdeki SesAynen öyle. Baya güzel patlayacak hem de
Ya aslında ben fragmanları beğendim şahsen Akrep olmasa izlerdim ama cidden çok boğdu fragmanlar. Gına gidip geliyor Kanal D'yi açtıkçaTutmayacağı baştan belli.Neyse cuma sabahı iyi patlayacak kanal.
------
Aynen. Ben de ezberledim. Hiç bir şekilde izleyicide ilgi çektirecek yanı da yok.
AB'de 11 alsın bana yeter.Çok güzel bölümdü beğendim yarın yükselir
Alır alırAB'de 11 alsın bana yeter.
Alır alırAB'de 11 alsın bana yeter.
Asya'nın melekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?