Karakol da ifade veren kişi Derin'in komşusu olan tuhaf ikili mi?Didem yuh ya.
Derin'in komşusu yok ki?Karakol da ifade veren kişi Derin'in komşusu olan tuhaf ikili mi?
Pardon Eski hastasıDerin'in komşusu yok ki?
Asya olmasın oPardon Eski hastası
Yalnız değilmişim, #şükür.Bu bölümü asla anlamadım ama bölümü izleyemem herhalde.
Heee o işteAsya olmasın o
Neyse sahnelerden bir şekilde idare edeceğiz, Masumiyet'e geçmeyi düşündüm de onu boş bir vaktimde hem baştan alacağım hem de sırf anlamadım diye bunu asla bırakmam.Yalnız değilmişim, #şükür.
Kırmızı Kamyon izleseydik keşke.Neyse sahnelerden bir şekilde idare edeceğiz, Masumiyet'e geçmeyi düşündüm de onu boş bir vaktimde hem baştan alacağım hem de sırf anlamadım diye bunu asla bırakmam.
O ikisi Derin'in adamıBence her şeyin altından o çıkacak.
Ama Sadakatsiz daha iyi şimdi anlamasam bile Allah var.Kırmızı Kamyon izleseydik keşke.
Derin, Volkan ile ilişkisini Asya'ya kanıtlayan biri ile niye iş birliği yapsın ki?O ikisi Derin'in adamıSeyret ve gör
Görmek istediğim hareketler bunlar.Neyse sahnelerden bir şekilde idare edeceğiz, Masumiyet'e geçmeyi düşündüm de onu boş bir vaktimde hem baştan alacağım hem de sırf anlamadım diye bunu asla bırakmam.
Bizde asla satış yok.Görmek istediğim hareketler bunlar.
Yaparsan benden çekeceğin var.Bu arada Gönül de depresyon ayaklarına yatıyor ama yarın birgün o yerlerinde Cavidan Queen ve y.zsüz kankalarıyla takılırsa şaşırmam.
------
Bizde asla satış yok.(Belki olabilir büyük konuşmıyım.)
Evet. 😱O Zeynep'i Asya'nın evine mi getirdiler. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?