Asla, dediğim gibi hack var ortalıkta.Bakıyorum hemen sıvadın.
Asla, dediğim gibi hack var ortalıkta.Bakıyorum hemen sıvadın.
Bunlardan bir şey çıkacak ama ne.Sıkıcı bölümler geride kaldı demek ki. Hele şükür.
------
Son bölümle yokluklarını hissettim. Umarım tekrar geri gelirler.
İşte ilk geldiklerinde bende bunu düşünmüştüm ama son bölümde yoklardı ama bu yüzden süre dolsun diye gelmiş de olabilirler.Bunlardan bir şey çıkacak ama ne.Eğer Derin'in başına gerçekten bir şey geldiyse bunlardan gelmiştir.
Üstüne iftira attıkları halde çizgisini bozmayan Queen
Adam karikatür tipi gibi...Bunlardan bir şey çıkacak ama ne.Eğer Derin'in başına gerçekten bir şey geldiyse bunlardan gelmiştir.
Adam karikatür tipi gibi...
24.Bölüm Özeti
Derin’in ortadan kaybolması hem Volkan hem de Güçlü ailesi üzerinde şok etkisi yaratırken tüm şehir Derin’in bulunması için seferber olur. Asya kendisini bu olayın merkezinden uzaklaştırmakta kararlı olsa da düştüğü çıkmazlar onu zorlamaktadır. Ortaya çıkan ipuçları ve sürpriz tanıklar soruşturmanın seyrini beklenmedik yönlere çekerken yaşanan hangi gelişme Derin konusundaki umutları sarsacaktır?
@kerem @phoebebuffay @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @Angelica
Derin nerelerde acaba çocuk gibi davranıyor yahu
En doğrusunu yapmışsın.Yeni bölüme son 2 dakika. Bugün canlı canlı izlemeye karar verdim.
İstediğin oldu.Umarım bölüm başlar başlamaz reklam verirler.
Harika.İstediğin oldu.
Nasıl, güzel mi o dizi?Harika.15 dakika daha Kırmızı Kamyon'a devam.
Şimdilik güzel gidiyor.Her reklam arası bol bol Camdaki Kız'ın fragmanları veriliyor. Hadi yine iyisin.@Aserat
------
Nasıl, güzel mi o dizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?