''Sabit Kanca'' Yeni Bir Recep İvedik Etkisi Yaratabilir Mi?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
FOeiiaZLvAvMjTuam2y13G9A.jpg

TV'de yayınlanan İsmail Baki TV isimli programında yaptığı skeçlerle dikkatleri üzerine çeken İsmail Baki'nin uzun zamandır üzerinde uğraştığı Sabit Kanca isimli filmi vizyona girdi.

Fragmanı milyonlarca tıklanan ve daha film başlamadan taklitlerinin yapılmaya başlaması filmin gişede başarılı olabileceğini gösteriyor.

Özellikle ''İçinden geçicem.'' tiplemesi ile daha şimdiden fenomen olan film bana göre yeni bir Recep İvedik etkisi yaratacaktır.

Sosyal medyadaki mesajlara baktığımız zaman film oldukça beğenilmişe benziyor. Önümüzdeki sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan taklitçilerin bu karakterin taklidini yapacağına kesin gözü ile bakıyorum.

Tıpkı Recep İvedik gibi halkın dışında farklı bir komedi olan Sabit Kanca filminin eminim devamı gelecektir.

236 salonda vizyona giren film başarılı giderse ki bana göre başarılı olacaktır , salon sayısı 300'ün zerine çıkartılacaktır.

Recep İvedik karakterini yapan adamla bu karakteri yapan adam aynı. İsmini unuttum. :)

Fragmanı çok kötü. Konu diye bir şey yok zaten. Küfürler havada uçuşuyor saçma bir film olduğunu daha fragmandan anlayabiliyorsunuz.

ivedik kadar olamaz

- - - Ekleme - - -

ivedik kadar olamaz