Sabah Yaşadığım Üzücü Olay :(

Gözü dönmüs "köpeklerin"..

Deniz bahçeye ölen kedimin aynı renk aynı tip uzun tüylü bir kedi geldi 1 en fazla 2 aylık Allah'ım üzüntümü gördü.
@denizz19

Türkiye'de niye yol kenarina atiyorsunuz ki hayvanlari? Yok mu hayvanlari toplayan bir birim telefon edilebilecek?

Türkiye'de niye yol kenarina atiyorsunuz ki hayvanlari? Yok mu hayvanlari toplayan bir birim telefon edilebilecek?
Barınaklar pek çok hayvanla dolup taşmış durumda zaten. Hangi birini alsınlar ki. Onların yapabilecekleri en iyi şey kontrolsüz üremeyi engellemek ve hayvanları kısırlaştırmak.

@denizz19 iyiki asagıya inmemissin yoksa bu gözü dönmus köpekler sanada saldırip parçalardı... Sonra bn kime kime @denizz19 derdim

bn hicbi hayvani sevmem... eger yolda kedi veya kopek görsem yolu degistiririm @takas @XanTier @S.G.A.T. @Forumdash @denizz19

- - - Ekleme - - -

bizim burda kedi kopek pek yokk.burda fare ve kertenkelw cok var... napiyim yani onlari bn cok korkuommm fareler kedi kadarr.. bide catı katinda fln.var.. kertenkeleler ise bahcedeler @denizz19 eve de kertenkele girmisti sag olsun babam öldürup camdan asagıya atmıstı..

- - - Ekleme - - -
@xemrexxx

- - - Ekleme - - -
@takas

- - - Ekleme - - -

Yani bnde senin gibi hayvanlari sevmemmm hayvan ruhlularida sevmem yani @takas 😉

- - - Ekleme - - -

ayy bide o ölen kedinin çocugu fln. vardir....
@denizz19

Bana saldırmazlardı kaçarlardı. Çünkü korkak köpekler.

O zaman keske inseydin ya
ama bn olsaydim polisi arardim.... @denizz19 yani kediyi elimle falan alamazdim

Oluum. Niye hepimizi mentionlıyosun! Lafını ortaya söyle gören görür!

cookies post: 1369102' Alıntı:
O zaman keske inseydin ya
ama bn olsaydim polisi arardim.... @denizz19 yani kediyi elimle falan alamazdim
Polisi niye arayayım ne alaka şimdi. Ben hayvanlardan sonuç ne olursa olsun iğrenmem. İsterse daha feci bir durumda olsun. Ben zaten veterinerlik düşünen biriydim zamanında neden tiksineyim.

sen daha iyisini bilirsin
bnm veteriner tanidiklarim var kari koca veterinerlerdi...Paranin dibine vuruolar ayda 15 milyar mi ne kazaniolar ikisi (kisi basi 7.5 milyar) yani sen bencede veteriner ol.... @denizz19 hemde hayvanlari seviyosun 😉

- - - Ekleme - - -

XanTier post: 1369111' Alıntı:
Oluum. Niye hepimizi mentionlıyosun! Lafını ortaya söyle gören görür!

En sevdigim arkadaslarimi mentionladim yine.mentionluyorum @XanTier

Ben sayısal okumuyorum o yüzden veteriner olamam. Ayrıca zaten üniversitedeyim ben tarih bölümü.

Çok kötü gerçekten. Bende buna benzer bir olayla karşılaşmıştım 10 yaşlarındayken ama daha kötüydü. Yavru bir kediydi ve kediye zarar verenler hayvanlar değildi...

dizi kolik post: 1369270' Alıntı:
Çok kötü gerçekten. Bende buna benzer bir olayla karşılaşmıştım 10 yaşlarındayken ama daha kötüydü. Yavru bir kediydi ve kediye zarar verenler hayvanlar değildi...

bnce onlar gercekten "hayvanlardı"

bnce onlar gercekten "hayvanlarmis"

İşte anlatmak istediğimde bu aslında. İnsanlar bile hayvanlara bunu yaparken hayvanın hayvana yapması şaşırtıcı değil.