Bu sabah işe başlayacaktım ve erkenden kalktım haliyle. Nitekim üzerimi falan giyindikten sonra balıklarıma yem verecektim ki birden dışarıdan bir kedi sesi işittim ama feryat figan bağırıyordu. Şüphelendim ve pencereden bir baktım ve ne göreyim. 3 köpek kediyi yakalamışlar ve parçalıyorlardı. O an apartmandan aşağı inseydim belki daha rahat korkutup kediyi ellerinden kurtarabilirdim ancak telaşa kapıldım ve pencereden köpeklere bağırmaya başladım. Ama ne yazık ki kediyi bir türlü bırakmadılar. Kedi sonunda bitkin düşünce bıraktılar. Sitede bilen arkadaşlar vardır benim hayvansever olduğumu. Neyse büyük bir şoku atlattım ama sabahın 7 buçuğu daha. Apartmandan çıktım ve kediyi almak için bir bez götürdüm ama korkunç bir manzara ile karşılaştım ne yazık ki. İçinizi kötü etmek istemem ama hayvanın iç organları tamamen dışardaydı artık ve onun için yapabileceğim tek şey yolun kenarına alabilmek oldu. Ellerimde can verdi hayvan. Ve bu olay üzerine bir de ilk iş gününe gittim ve zor bir gün geçirdim. Bugün çok kötüydü gerçekten. Keşke doğru karar verebilip aşağı inseydim. O zaman köpekleri belki korkutabilirdim ama yanlış seçim yaptım. Ve o kedi sürekli elimize gelen kedilerden biriydi. Neticede üstüm kan içinde kaldı sabah sabah. Sizlerle paylaşmak istedim.