M MEnes Emekli Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 17,477 Reaksiyon puanı 20,105 Puanı 860 Konum İstanbul 21 Haziran 2018 #41 Dosi' Alıntı: Şu şarkıyı dinlerken buldum kendimi Muhakkak izle,klip, komik bence. İsveçce bu arada @denizz19 @Arslan Bey @xemrexxx Genişletmek için tıkla ... Hahahahah tiplere güldüm, komikmiş gerçekten.
Dosi' Alıntı: Şu şarkıyı dinlerken buldum kendimi Muhakkak izle,klip, komik bence. İsveçce bu arada @denizz19 @Arslan Bey @xemrexxx Genişletmek için tıkla ... Hahahahah tiplere güldüm, komikmiş gerçekten.
Dosi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,718 Reaksiyon puanı 122,084 Puanı 1,060 21 Haziran 2018 #42 MEnes' Alıntı: Hahahahah tiplere güldüm, komikmiş gerçekten. Genişletmek için tıkla ... Başta ingilizce konuşmuşlar seni düşünerekten Bu şarkıdan sonra arabesk dinlesem birşey olmaz artık @Arslan Bey olmamış etiket, klibe bak @Arslan Bey @Arslan Bey 3 kere etiketliyeyim işi garantiye almak için
MEnes' Alıntı: Hahahahah tiplere güldüm, komikmiş gerçekten. Genişletmek için tıkla ... Başta ingilizce konuşmuşlar seni düşünerekten Bu şarkıdan sonra arabesk dinlesem birşey olmaz artık @Arslan Bey olmamış etiket, klibe bak @Arslan Bey @Arslan Bey 3 kere etiketliyeyim işi garantiye almak için
M MEnes Emekli Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 17,477 Reaksiyon puanı 20,105 Puanı 860 Konum İstanbul 21 Haziran 2018 #43 Dosi' Alıntı: Başta ingilizce konuşmuşlar seni düşünerekten Bu şarkıdan sonra arabesk dinlesem birşey olmaz artık @Arslan Bey olmamış etiket, klibe bak @Arslan Bey @Arslan Bey 3 kere etiketliyeyim işi garantiye almak için Genişletmek için tıkla ... Evet fark ettim çevirisini yaptım kafamda hemen. Hareketli ilginç bir şarkı. Anlamı, göndermesi falan var sanırım içinde ama anlamıyoruz tabi dilden dolayı.
Dosi' Alıntı: Başta ingilizce konuşmuşlar seni düşünerekten Bu şarkıdan sonra arabesk dinlesem birşey olmaz artık @Arslan Bey olmamış etiket, klibe bak @Arslan Bey @Arslan Bey 3 kere etiketliyeyim işi garantiye almak için Genişletmek için tıkla ... Evet fark ettim çevirisini yaptım kafamda hemen. Hareketli ilginç bir şarkı. Anlamı, göndermesi falan var sanırım içinde ama anlamıyoruz tabi dilden dolayı.
Araf Emekli Katılım 25 Temmuz 2011 Mesajlar 38,590 Reaksiyon puanı 23,749 Puanı 1,060 Konum Aydın 21 Haziran 2018 #44 Dosi' Alıntı: Başta ingilizce konuşmuşlar seni düşünerekten Bu şarkıdan sonra arabesk dinlesem birşey olmaz artık @Arslan Bey olmamış etiket, klibe bak @Arslan Bey @Arslan Bey 3 kere etiketliyeyim işi garantiye almak için Genişletmek için tıkla ... Eğlenmesini biliyorsunuz hani.
Dosi' Alıntı: Başta ingilizce konuşmuşlar seni düşünerekten Bu şarkıdan sonra arabesk dinlesem birşey olmaz artık @Arslan Bey olmamış etiket, klibe bak @Arslan Bey @Arslan Bey 3 kere etiketliyeyim işi garantiye almak için Genişletmek için tıkla ... Eğlenmesini biliyorsunuz hani.