Konuya lafım yok.Noldu ayıp mı konu
En çok senden rahatsızım ben
Konuya lafım yok.Noldu ayıp mı konu
Ayy erkek muhabbeti onlar çok takılma benceKonuya lafım yok.
En çok senden rahatsızım bençok konuşturma beni
Forumda kadın üyeler olduğunu unutuyorsunuz, ama artık ilgimi çekmiyor anket konuları.Ayy erkek muhabbeti onlar çok takılma bence
Görüşme ihtimalimizi diyorsan ihtimallere hiç kanım ısınmaz benim olmayacak şeyi olur gibi gösteremeye gerek YokForumda kadın üyeler olduğunu unutuyorsunuz, ama artık ilgimi çekmiyor anket konuları.
Kalbini paramparça edecek birşey diyecem sana;senle milyonda 1 olan ihtimalimizde yok olduHayatında mutluluklarBeni artık silebilirsin listenden
Bazıları işin cılkını çıkarmış öyle değil mi? Kimler olduğunu onlar gayet iyi biliyor.Anlaşıldı, bundan sonra anket konularına girmemek gerektiğini anladım.
Şuan burda uzun birşeyler yazardımda ama eminim ne demek istediğim anlaşılmıştır
Yok ben kalbime girme ihtimalini demiştimGörüşme ihtimalimizi diyorsan ihtimallere hiç kanım ısınmaz benim olmayacak şeyi olur gibi gösteremeye gerek Yok
Sendende rahatsız olmaya başladım biraz ama başka konulardaBazıları işin cılkını çıkarmış öyle değil mi? Kimler olduğunu onlar gayet iyi biliyor.
Ah bir de bana sor sayın dost. Olmuyor, gönül bir başka dala gidemiyor. Kendini o kişilere gidecek kadar çaresiz bulmuyor. Rahatım yerinde beni benimle bırak diyor. Ben de fazla kurcalamadan devam ediyorum yoluma, hayat adlı bu ucu bucağı bilinmeyen Çukur'da...Kalbime dokunuyorum; kalbimi çalmış bir hırsız olabilir, neyse ki yerinde oluyor. Hey yavrum hey! Benim kalbimi çalacak kadın, anasının karnından çıkmadı galiba.
Kalbin boş kalsın da görYok ben kalbime girme ihtimalini demiştimKalbe girmeyenle buluşmam zaten
Sendende rahatsız olmaya başladım biraz ama başka konularda
Soğumaya başladım sanki bazı kişilerden
Hadi ya ben nerde ne yaptım acaba, bilemiyorum şuan.Yok ben kalbime girme ihtimalini demiştimKalbe girmeyenle buluşmam zaten
Sendende rahatsız olmaya başladım biraz ama başka konularda
Soğumaya başladım sanki bazı kişilerden
Yalnızlık denilen zat-ı muhteremin muhteşemliğine bakakaldık. Birisi tutsa elimizden, kolumuzu kaptırmayalım diye ittik durduk. Sonra yalnızlığın çukurunda derinlere daldık durduk.Ah bir de bana sor sayın dost. Olmuyor, gönül bir başka dala gidemiyor. Kendini o kişilere gidecek kadar çaresiz bulmuyor. Rahatım yerinde beni benimle bırak diyor. Ben de fazla kurcalamadan devam ediyorum yoluma, hayat adlı bu ucu bucağı bilinmeyen Çukur'da...
Kalp boş durmaz. Herzaman illaki ilgi duyacak birilerini bulur ama mesele o kalbindekini hayatına koymaya cesaret etme meselesiKalbin boş kalsın da gör
Kokoş seniKalp boş durmaz. Herzaman illaki ilgi duyacak birilerini bulur ama mesele o kalbindekini hayatına koymaya cesaret etme meselesi
Yalnızlık = huzur
Ah bir de bana sor sayın dost. Olmuyor, gönül bir başka dala gidemiyor. Kendini o kişilere gidecek kadar çaresiz bulmuyor. Rahatım yerinde beni benimle bırak diyor. Ben de fazla kurcalamadan devam ediyorum yoluma, hayat adlı bu ucu bucağı bilinmeyen Çukur'da...
Yalnızlık denilen zat-ı muhteremin muhteşemliğine bakakaldık. Birisi tutsa elimizden, kolumuzu kaptırmayalım diye ittik durduk. Sonra yalnızlığın çukurunda derinlere daldık durduk.
Şu muhteşem satırlara bakarmısınızKalp boş durmaz. Herzaman illaki ilgi duyacak birilerini bulur ama mesele o kalbindekini hayatına koymaya cesaret etme meselesi
Yalnızlık = huzur
Biz kaptırdık kendimizi zaten önünü alamadık.Şu muhteşem satırlara bakarmısınız
Ben en iyisi kaçayım konudan yoksa uzunca şiirsel tadında satırlar dökülecek şu rahatsız olduğum konuya
Hadi sen de uzunca şiirsel satırlar dök.Şu muhteşem satırlara bakarmısınız
Ben en iyisi kaçayım konudan yoksa uzunca şiirsel tadında satırlar dökülecek şu rahatsız olduğum konuya
Ama yalnızlık değil miydi ki yeri geldiğinde beynini yiyip bitiren, seni senden bile soğutan o dipsiz muhteşemlik. Nasıl bir muhteşemlik ola ki bu hem acı verir, hem hüzün verir, hem de doyumsuz haz verir. Bunun tarifi namümkün, ancak yaşayıp hissedilirse anlamı bulunur...Yalnızlık denilen zat-ı muhteremin muhteşemliğine bakakaldık. Birisi tutsa elimizden, kolumuzu kaptırmayalım diye ittik durduk. Sonra yalnızlığın çukurunda derinlere daldık durduk.
Yalnızlık, insanın insandan soğuması sanatıdır. İnsanda bulamadığın gerçekleri, yalnızlığında bulmaya başlarsın. Hem insanın insanla olan iyi münasebetine bakıp, iç geçirirsin; hem de kötü münasebetini görüp, "yalnızlık başka bir şey" demeye başlarsın. Yalnızlık, aslında muammalıktır.Ama yalnızlık değil miydi ki yeri geldiğinde beynini yiyip bitiren, seni senden bile soğutan o dipsiz muhteşemlik. Nasıl bir muhteşemlik ola ki bu hem acı verir, hem hüzün verir, hem de doyumsuz haz verir. Bunun tarifi namümkün, ancak yaşayıp hissedilirse anlamı bulunur...
o kısacık yazı bile bence baya şey anlatıyor.Hadi sen de uzunca şiirsel satırlar dök.
Evet senin durumunu düşününce fazla kurcalamayalım yoksa durduramayız, hissedebiliyorum yani.o kısacık yazı bile bence baya şey anlatıyor.
Çok yazmayayım. Ben kendimi bi kaptırdımmı durdurmak zor oluyor. Şu satırları yazarken bile kaç kere yazıp sildim
Ben bi gidip yabancı pop dinliyeyim. Şuan arabesk falan dinlersem kafam allak bullak olacak yoksa@MEnes
Benim bir zamanlar hayat ile ilgili yazdığım yazılar senin Çukur dizisinde yaptığın uzun yorumlar gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?