Sabah Kalktığınızda İlk Dokunduğunuz Şey Nedir ?

Ayy erkek muhabbeti onlar çok takılma bence
Forumda kadın üyeler olduğunu unutuyorsunuz, ama artık ilgimi çekmiyor anket konuları.

Kalbini paramparça edecek birşey diyecem sana;senle milyonda 1 olan ihtimalimizde yok oldu
Hayatında mutluluklar
Beni artık silebilirsin listenden

Reactions: Gerekli24
Görüşme ihtimalimizi diyorsan ihtimallere hiç kanım ısınmaz benim olmayacak şeyi olur gibi gösteremeye gerek Yok

Anlaşıldı, bundan sonra anket konularına girmemek gerektiğini anladım.
Şuan burda uzun birşeyler yazardımda ama eminim ne demek istediğim anlaşılmıştır
Bazıları işin cılkını çıkarmış öyle değil mi? Kimler olduğunu onlar gayet iyi biliyor.

Görüşme ihtimalimizi diyorsan ihtimallere hiç kanım ısınmaz benim olmayacak şeyi olur gibi gösteremeye gerek Yok
Yok ben kalbime girme ihtimalini demiştim
Kalbe girmeyenle buluşmam zaten

Bazıları işin cılkını çıkarmış öyle değil mi? Kimler olduğunu onlar gayet iyi biliyor.
Sendende rahatsız olmaya başladım biraz ama başka konularda

Soğumaya başladım sanki bazı kişilerden

Kalbime dokunuyorum; kalbimi çalmış bir hırsız olabilir, neyse ki yerinde oluyor. Hey yavrum hey! Benim kalbimi çalacak kadın, anasının karnından çıkmadı galiba.
Ah bir de bana sor sayın dost. Olmuyor, gönül bir başka dala gidemiyor. Kendini o kişilere gidecek kadar çaresiz bulmuyor. Rahatım yerinde beni benimle bırak diyor. Ben de fazla kurcalamadan devam ediyorum yoluma, hayat adlı bu ucu bucağı bilinmeyen Çukur'da...

Yok ben kalbime girme ihtimalini demiştim
Kalbe girmeyenle buluşmam zaten

Sendende rahatsız olmaya başladım biraz ama başka konularda

Soğumaya başladım sanki bazı kişilerden
Hadi ya ben nerde ne yaptım acaba, bilemiyorum şuan.
Bunu çözebilmek için biraz odaklanmam gerekecek.

Yalnızlık denilen zat-ı muhteremin muhteşemliğine bakakaldık. Birisi tutsa elimizden, kolumuzu kaptırmayalım diye ittik durduk. Sonra yalnızlığın çukurunda derinlere daldık durduk.

Yalnızlık denilen zat-ı muhteremin muhteşemliğine bakakaldık. Birisi tutsa elimizden, kolumuzu kaptırmayalım diye ittik durduk. Sonra yalnızlığın çukurunda derinlere daldık durduk.

Kalp boş durmaz. Herzaman illaki ilgi duyacak birilerini bulur ama mesele o kalbindekini hayatına koymaya cesaret etme meselesi

Yalnızlık = huzur
Şu muhteşem satırlara bakarmısınız

Ben en iyisi kaçayım konudan yoksa uzunca şiirsel tadında satırlar dökülecek şu rahatsız olduğum konuya

Şu muhteşem satırlara bakarmısınız

Ben en iyisi kaçayım konudan yoksa uzunca şiirsel tadında satırlar dökülecek şu rahatsız olduğum konuya
Biz kaptırdık kendimizi zaten önünü alamadık.
Halbuki konu ne kadar değişik muhabbetlerle başlamıştı. Nerdeeeen nereye dedikleri bu olsa gerek.

Ama yalnızlık değil miydi ki yeri geldiğinde beynini yiyip bitiren, seni senden bile soğutan o dipsiz muhteşemlik. Nasıl bir muhteşemlik ola ki bu hem acı verir, hem hüzün verir, hem de doyumsuz haz verir. Bunun tarifi namümkün, ancak yaşayıp hissedilirse anlamı bulunur...

Yalnızlık, insanın insandan soğuması sanatıdır. İnsanda bulamadığın gerçekleri, yalnızlığında bulmaya başlarsın. Hem insanın insanla olan iyi münasebetine bakıp, iç geçirirsin; hem de kötü münasebetini görüp, "yalnızlık başka bir şey" demeye başlarsın. Yalnızlık, aslında muammalıktır.

Hadi sen de uzunca şiirsel satırlar dök.
o kısacık yazı bile bence baya şey anlatıyor.
Çok yazmayayım. Ben kendimi bi kaptırdımmı durdurmak zor oluyor. Şu satırları yazarken bile kaç kere yazıp sildim

Ben bi gidip yabancı pop dinliyeyim. Şuan arabesk falan dinlersem kafam allak bullak olacak yoksa
@MEnes

Benim bir zamanlar hayat ile ilgili yazdığım yazılar senin Çukur dizisinde yaptığın uzun yorumlar gibiydi

Evet senin durumunu düşününce fazla kurcalamayalım yoksa durduramayız, hissedebiliyorum yani.
Aman arabeske girme o mesajlardan sonra fazla kaçar.