2010'da haber sitelerinde öğrendim.Google yaz istersen Seda sayan Susma belki çıkar.Ciddi misin nereden öğrendin ? Böyle acılardan tiyatro yapmak da seda sayana yakışırdı ancak.
2010'da haber sitelerinde öğrendim.Google yaz istersen Seda sayan Susma belki çıkar.Ciddi misin nereden öğrendin ? Böyle acılardan tiyatro yapmak da seda sayana yakışırdı ancak.
@Gizmen @AlosSusma varya kurguymuş
Evet ya bunlardı.Aynen casttı ve kurguydu.Onları bende okumuştum.Doğru valla.@Gizmen @Alos
Takvim gazetesinde yayınlanan haberde Seda Sayan’ın Kanal D ekranlarında sunduğu 'Susma' adlı programının adını ve içeriğini değiştirdiği ‘Yalnız Değilsiniz’ adlı programa sahte konuk çıkarttığı iddia edildi. Takvim’in iddiasına güçlendiren bir ihbar da Haber 7’ye yapıldı.
Takvim’in haberinde, programa çıkan Hafize ananın cast ajansına bağlı oyuncu olduğu iddia edildi. Programda Hafize Ana 8 yıldır kayıp oğluna canlı yayında kavuşmuştu. Aslında Hafize Ana da oğlu Recep de sahteydi.
2018'de showda müzik-eğlence programı yaptı haber önü 15.00-18.00 ama o da tutmadı, sonra yemekteyize geçti öyle işteDemet ve Alişan gibi eğlence programı olsa bir nebze ilgi çekebilirdi ama kaç yıllık Müge Anlı'nın karşısında kim bu botokslunun dedektifçiliğe soyunuşunu izlesin akıl var izan var. Ah Star ah.
Allah'ım sen benim keçilerimi koru ya rabbim.. Başka şey sorsak bir şey diyemez burada paragraf döşemiş. 😱Güzel yapılırsa izlenir hâlâ bence Demet ve Alişan’a kimse çıkmak istemedi konuksuz o kadar yapabildiler anca.
Lerzan bile Uçankuş’ta onlardan daha çok ünlü ağırladı ve cidden Uçankuş’un tüm gün reytingleri çok yükselmişti.Zaten fark edenler Lerzan’ı kaptı başlayacak yeni kanalında bekliyorum haberini.
Ben o programı hatırlıyorum liseye yeni başlamıştım 2009 senesi eylül ayı, 2 ay sürdü hemen yayından kaldırıldı tutmadı. Seda sayan'ın müzik-eğlence sabah kuşağını ilk bırakışı o programdı, Müge Anlı o zamanlar daha yeni başlamıştı 1 yıllık falandı, ona özenmişti ama sabah yayınlanmaya cesaret edemedi öğleden sonraydı. Ama yine de tutmadı...Evet ya bunlardı.Aynen casttı ve kurguydu.Onları bende okumuştum.Doğru valla.
Sonrada Susma bittikten sonra tekrar Show'da 2010'da tekrar başladı saat 11'de Sabahın Sedasıydı.Müge Anlı 2008'de atv'deydi.2009'da Susma başladı.Seda Sayan reyting yüzünden gene bıraktı showuBen o programı hatırlıyorum liseye yeni başlamıştım 2 ay sürdü hemen yayından kaldırıldı tutmadı. Seda sayan'ın müzik-eğlence sabah kuşağını ilk bırakışı o programdı, Müge Anlı o zamanlar daha yeni başlamıştı 1 yıllık falandı, ona özenmişti ama sabah yayınlanmaya cesaret edemedi öğleden sonraydı. Ama yine de tutmadı...
Evet müge başlangıç ağustos 2008.Sonrada Susma bittikten sonra tekrar Show'da 2010'da tekrar başladı saat 11'de Sabahın Sedasıydı.Müge Anlı 2008'de atv'deydi.2009'da Susma başladı.Seda Sayan reyting yüzünden gene bıraktı showu
Burda eksiklik var 2014 son aylarında saat 16'da show yol arkadaşım ve Seda Sayan show başladı format değiştirdi.tutmadı tekdi.Showtv 2015'de izdivaç programı tek değildi Uğur'la birlikte başladı.Hale Soygazi oğlunu işledilerde oda kurguydu.Sonra tv8'e O ses türkiye jüriydi.Evet müge başlangıç ağustos 2008.
Müge'nin bu ilk sezonunda seda hala kanal d'de sabah eğlencesi yapıyordu, sezon ilerledi müge tuttu, sezon bitince seda da yeni sezona 2009'da kriminal yapmak istedi ama sabah yayınlanmaya korktu öğleden sonra yaptı ama 2 ay sürdü hemen kalktı.
Sonra 2010'da show'a gitti evet sabah eğlencesi yine. 2 sezon falan yaptı.
Sonra beyaz tv ve tv8 yine eğlence yaptı.
Sonra kanal d öğle kuşağı kaynana gelin yemek yarışması,
sonra show tv izdivaç tek başına,
sonra yanına uğur arslan geldi izdivaç yaptılar bir süre sonra star'a geçtiler,
sonra izdivaçlar yasaklandı show'da kriminal yaptılar, o da 3-4 ay sürdü hale soygazi oğlu var mı olayı işlediler,
uğur gitti seda tek haber önü eğlence yaptı o da 4-5 ay sürdü bitti sonra tv8 yemekteyiz.
Seda tek izdivaç dediğim yol arkadaşım'dı işte. Evet doğru ondan önceki seda sayan show'u unutmuşum niran ünsal'ı stüdyodan kovmuştuBurda eksiklik var 2014 son aylarında saat 16'da show yol arkadaşım ve Seda Sayan show başladı format değiştirdi.tutmadı tekdi.Showtv 2015'de izdivaç programı tek değildi Uğur'la birlikte başladı.Hale Soygazi oğlunu işledilerde oda kurguydu.Sonra tv8'e O ses türkiye jüriydi.
Yol arkadaşım izdivaçmıydı bilmiyordum.Evleneceksen gel Show star tekrar show'a geçti.Reytinglerde uçardı.Seda sayan Niran Ünsal'ı kovdu.Seda tek izdivaç dediğim yol arkadaşım'dı işte. Evet doğru ondan sonraki seda sayan show'u unutmuşum niran ünsal'ı stüdyodan kovmuştu
Evet kanal d kaynana gelin,Yol arkadaşım izdivaçmıydı bilmiyordum.Evleneceksen gel Show star tekrar show'a geçti.Reytinglerde uçardı.Seda sayan Niran Ünsal'ı kovdu.Evet
Hale Soygazi Sedayı Mahkemeye vermişti. özel hayat gizliliği ifşa ettikleri için.Hale Soygazi'nin çocuğu değildi.Seda Sayan ne modaysa ona uyuyorEvet kanal d kaynana gelin,
sonra seda sayan show niran ünsal zamanları
sonra yol arkadaşım-izdivaç
sonra uğur arslan'la iki sunuculu izdivaç, sonra kriminal hale soygazi olayı
Hale Soygazi olayı ve gece mezarlıkta ağlayan kız (yanlış hatırlıyor olabilirim) onun ekmeğini baya yemişlerdi.Evet kanal d kaynana gelin,
sonra seda sayan show niran ünsal zamanları
sonra yol arkadaşım-izdivaç
sonra uğur arslan'la iki sunuculu izdivaç, sonra kriminal hale soygazi olayı
Aynen baya hem deHale Soygazi olayı ve gece mezarlıkta ağlayan kız (yanlış hatırlıyor olabilirim) onun ekmeğini baya yemişlerdi.
Evet meğersem kadının oğlu değilmiş sadece yüzü benziyorduHale Soygazi Sedayı Mahkemeye vermişti. özel hayat gizliliği ifşa ettikleri için.Hale Soygazi'nin çocuğu değildi.Seda Sayan ne modaysa ona uyuyor
O güne kadar hiç Seda Sayan izlemeyen ben sırf onlar için Zuhal Topal'ı bırakıp izlemiştim.Aynen baya hem de
Sedanın yaptığı reyting rezaletiHale Soygazi olayı ve gece mezarlıkta ağlayan kız (yanlış hatırlıyor olabilirim) onun ekmeğini baya yemişlerdi.
Nasıl yani? 😱Sedanın yaptığı reyting rezaleti
Reyting rezsaleti işteAynen baya hem de
------
Evet meğersem kadının oğlu değilmiş sadece yüzü benziyordu
Hale Soygazi'nin özel hayatı ifşa etiler reyting için yapmadıkları şey kalmadı o anlamda.Nasıl yani? 😱
Bence Seda emekli olsun Zuhal çıksın hep çok doğalO güne kadar hiç Seda Sayan izlemeyen ben sırf onlar için Zuhal Topal'ı bırakıp izlemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?