Saba Tümer'in Yeni Programı Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1418337653.jpg

Geçtiğimiz aylarda Pazartesi'den Perşembe'ye Bu Gece programıyla ekrana gelen Saba Tümer, tv8'de yeni bir programla izleyici karşısına çıkacak.

Ekranların gülen yüzü ve vazgeçilmez isimlerinden başarılı sunucu Saba Tümer'in yeni programının ismi 'Saba Tümer İle Oyuna Geldik' olacak.

Programın içeriği ise 6 ünlü konuk, birbirinden keyifli oyunlar ve ünlülerin en eğlenceli halleri. Ünlüleri daha önce hiç böyle görmediniz... Saba Tümer İle Oyuna Geldik çok yakında tv8'de

Tanıtım Fragmanı: http://www.tv8.com.tr/video/saba-tumer/saba-tumer-ile-oyuna-geldik-tanitimi/2318

sue ciğimin sunduğu hollywood game night ı da almış acuminati yakında hollywood yazılı dağı da türkiyeye getirir:(

Pek ünlü konuklar geleceğini sanmıyorum yani, reklam için gelir gelenlerde. Saba Tümer gece formatında iyiydi aslında ama stüdyo gece programına uygun değildi. Biraz dizayn ve renklerde değişikliklerle iyi bir stüdyo elde edebilirlerdi. :)

Acun sürekli yanlış ata oynuyor. Sabanın yarışma sunacak enerjisi yok. Gece program sunsun onun için ideal

Formatı sevdim. Fakat Saba böyle bir yarışmayı iyi sunamaz gibi geliyor. Hayırlı olsun.

Türk toplumu bıktım valla bu kadından gece gündüz her kuşak da program yaptı ama yeter gitsin daha nasıl para kazanacağını şaşırdı inşallah en kisa surede yayından kalkar ki ben tutacagini sanmam