Saba Tümer, Yeni Sezonda Show TV'de Gece Programı Yapacak!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Show TV'nin sevilen ekran yüzü Saba Tümer, yeni sezonda yine Show TV ekranlarında olacak!

Geçtiğimiz sezon Show TV'de hafta içi her sabah program sunan Saba Tümer'in yeni sezonda Show TV'de olmayacağı hatta yurtdışına gideceği konuşuluyordu.

Fakat Medyabey'in haberine göre sevilen sunucu Saba Tümer, yeni sezonda Show TV'de gece programı sunacak ve haftada bir gün ekrana gelecek. Bu günün de büyük ihtimalle Cuma olması bekleniyor.

GGDCY884frgu5MM05zApjGiz.jpg

Böyle daha iyi olur. Zamanında bunu CNN Türk'te yapıyordu ve iyi programlar oluyordu. İyi bir gün belirlenirse program için iyi olur. :)

Haberturk'te gece showu yaparken aynen @OzaN dediği günler izliyordum Cuma'larida Beyaz'a zaplıyordum.Keşke hafta içi değilde Pzt-Prş günleri arası olsa çok iyi olurdu:(

Cuma günü ben izlerim ama izleyiciler Beyaz'ı tercih eder keşke Cumartesi ya da Perşembe filan olsaydı....

:(

Son düzenleme:
Tutmaz maalesef. Gününü doğru seçmeleri gerekirdi. Bakalım nasıl gidecek reytinglerde?

neden cuma ? her show cumaya geldi bitti . cumartesi ve cuma gunleri okan ve beyazin gunleri ! kaldi 5 gun daha neden bu 5 gun degil?

umarım show ciddi bir eğleence kanalı olur:X kelime oyunu 18:00 ana haber19:00 20:00 dizi+özeti 23:00 saba tümer olmalı (haberde cuma yazıyor ama bence her gün olmalı :)