Saba Tümer ile Bugün Programı Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor ?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,809
Puanı
1,060
ozelhaber.gif
Saba Tümer'in sunduğu ve hafta içi her gün 12.00'da ekranlara gelen Saba Tümer ile Bugün programı 15 Haziran 2012 Cuma günü sezon finali yapıyor. Program gelecek sezonda Show TV'de devam edecek.

Programa sezon finalinde hangi ünlünün katılacağı ise şimdiden merak konusu...

saba_tumer.jpg

Show TV'ye iyi geldi denebilir gündüz kuşağı için ama ben şahsen Saba Tümer'i gece kuşağında daha başarılı buluyordum. Eski formatta bir program yapmasını isterim. :)

Umarım Adını Feriha Koydum oyuncuları tam kadro gelirler. Tabii Vahide Gördüm de dahil.:smile:

Çok basarili bir program.. Insallah Cuma AFK ekibi veya EDY ekibi katilir. :)

Show TV'ye iyi geldi denebilir gündüz kuşağı için ama ben şahsen Saba Tümer'i gece kuşağında daha başarılı buluyordum. Eski formatta bir program yapmasını isterim. :)

Aynen, gece daha başarılıydı... Gündüz programları çok sıkıcı geçiyor ve programın uzun sürmesi Saba Tümer'in performansını da düşürüyor...

Sezon başı Show'la anlaştığında haftada 1 günde gece program yapıcam demişti, ama yoğunluktan fırsat bile bulamadı gece programına...

ADINI FERiHA KOYDUM ekibi gelsin özellikle Hazal Kaya (FERiHA) ... Hazal Kayanin tüm 850.000 Hayranlarindan 100.000 i Saba Tümerin Twitterini basmi$di Hazal Kaya ciksin diye bende icinde :D Saba Tümere hic cikmadi ama bence Adini Feriha Koydum Ailesi gelse ve Hadise Reytingler tavan yapar diye düsünüyorum :))))) <3 Ama Gala gecesi diye bisey olUr kesin :)))