Saba Tümer İle Çok Alay Edilen Programa Destek Geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yeni sezonun ilk programında kendi kendini konuk aldığı için sosyal medyda alaya alınan Saba Tümer'e Neslihan Acu'dan destek geldi.[/B]
Neslihan ACU/YENİ ASIR
Saba Tümer eğlenceliydi
Saba Tümer, yeni sezonun ilk programında kendi kendini konuk aldı.
Olay twitter'da, ekşisözlük'te falan epey eleştirildi, ti'ye alındı.
Ama ben bu açılışı başarılı buldum.
Bir kere teknik olarak iyiydi ve inandırıcıydı. Saba Tümer, konuğu "kendisi" iken bile Saba Tümerlik yapmaya devam etti, arada olaydan koptu, önündeki notları karıştırdı, kameraya kaş göz yaptı, konuyla alakasız kahkahalar attı. Üstelik sunucu Saba Tümer'le konuk Saba Tümer'in konuşma stilleri bile farklıydı. Sunucu Saba Tümer daha lay lay lom, daha yapmacık, konuk olansa daha samimiydi.
Millet bir takım yorumlar yapmış, yok efendim, kendi kendisiyle röportaj yapmak şizofrenik bir işmiş, Saba Tümer kendisini çok abartıyormuş, konuşulsun diye yapmayacağı şey yokmuş, falan...
Bunları söyleyenler, asıl kendileri bu durumu çok abartıyor. Sonuçta bu bir "şov".
Daha önce Ayşe Arman kendi kendisiyle bir gazete röportajı yapmıştı. O da gırgırdı. Sanıyorum bu ikinci örnek. Üstelik televizyonda bu iş çok daha zor... Ve Saba Tümer kendisiyle gayet güzel dalga geçerek, eğlenerek yaptı bu işi.
Kendine güvenini ispatlamış ve eleştirilere (hatta alaylara) gayet hoşgörülü olduğunu da göstermiş oldu.

[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Moderatörün son düzenlenenleri:
videsu var mı ya çok merak ettim

aynen video linki

- - - Ekleme - - -

aynen video linki