Niye AB'ciler şampuan sürmüyor mu
Niye AB'ciler şampuan sürmüyor mu
Soruyu okurken konuyu deniz acmistir dedim
Cok terlediysem 3, normalde 2.
Tabi ki Pantene
Aman anladık anladık. Abu Emre'de beni dillere düşürdü. Allah'ın Abcisi.Konu sahibine bakarak dedik be.
Ee tabi böyle kaliteli sorular Denizden çıkar.Soruyu okurken konuyu deniz acmistir dedim
Cok terlediysem 3, normalde 2.
Tabi ki Pantene
İlk kez duyuyorum onu. Ben de 2 kez ve karışık elime ne geçerse kullanırım.2 kez şampuanlarım saçımı. Sebamed candır.
Sebamed'i benden başka bilen vardır elbet forumda. Saç önemlidir ya belli bir şampuanın olsa iyi olurdu aslında.İlk kez duyuyorum onu. Ben de 2 kez ve karışık elime ne geçerse kullanırım.
Çoğunlukla kullandığım Pantene oluyor ama bazen olmayınca da olmuyor. Hele öğrenciysen ve şampuanın bittiyse Hacı Şakir'e kadar düşersin @yakup09 bilir.Sebamed'i benden başka bilen vardır elbet forumda. Saç önemlidir ya belli bir şampuanın olsa iyi olurdu aslında.
Bi ara erasmusluyla kiraya çıktığımızda o markalara inmiştim, küçük hesapların adamı olmuştum.Çoğunlukla kullandığım Pantene oluyor ama bazen olmayınca da olmuyor. Hele öğrenciysen ve şampuanın bittiyse Hacı Şakir'e kadar düşersin @yakup09 bilir.