Sır neden yayından kaldirildi

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sebebi
Sırın erotik sekilde bir dizi olması Ramazan'da okursalar orucu bozulur diye yayından kaldirildi
Ama forumun bozulması
Sırı Ramazan'ın ilk gunü bitti
Cookiese ben demistimki sırı saat 23 te yayınla diye kabul etmedi hafta ici hergün
Bende kaldırdım ama sırı bitirmem sihirli anneme elestri yağdı bütün dizilerime hatta sikayet edildi adminede.ben onların orucu bozulmasın diye sırı yayından kaldırdım
Ama yazın sikayet ettiler
Edenler Polat şaşmaz takas maskeli fedai mr.At kubi-lay

eğer geçenlerde okuduğum senaryoysa bu erotik demiştinya ben öyle ağır şekilde rahatsız edici bir erotik tarafını göremedim vlla şikayet edenler çok ayıp etmişler abartacak birşey yoktu ortada
Sihirli annemden dolayı sikayet ettiler
Oruç bozarmiydi

Sihirli annemden dolayı sikayet ettiler
Oruç bozarmiydi
ben okadar detayını bilmiyorum senin o dönemdeki senaryolarını bilmiyorum ne olup bittiğinden haberim yok ama
ben bişilere emek veren insanlara destek çıkılmasından yanayım yanı sana kendi adıma destek olmaya devam ederim ben diğerlerine bişi diyemem tabi

Ben onlara iyilik yapıp sırı bitirdim onlar sikayet ettiler söyle bir soz var iyilik yap denize at
@beyazsoy sen nediyon

Son düzenleme:
SIR COK YAKINDA GERI DONEBILIR.ROMANTIK DIZI ICIN GERI SAYIM BASLADI. !!!

neden yayından kaldirdimi anladinmi
Sırdan sonra felaket vurdu kanala bütün yaptıgım diZiler elestri aldı allah askına ramazana uygun yap bari
Ozaman ben bodrum tv ye alırım
Ramazana uygun degilse
Saat 23 te yayinlarsin Ramazan'da

@cookies

pompy paylaşmıştı bir senaryo erotik olduğundan şikayet aldı demişti eğer o senaryoysa seninki ben o konudada söyledim çok abartılı birşey göremedim ben şikayet edenler çok ayıp etmişler 🙄