SıR 3. Bölum Tekrar (Yeni Dizi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,894
Puanı
1,060
FX TV RESMİ DİZİ :
İçeriye giren Ela Aliyle öpüşmeye başladı.Daha ne olduğunu bile anlayamayan Ali de onu aldı ve yatak odasına çıktılar.Elayı bir güzel soyan Ali onunla öpüşmeye başladı.Sonraysa tüm vücudunu öpmeye başladı..Yani sevişiyorlardı..
LEVENT VE EMELİN EVİ:
Levent: Kardeşim bak sana kimi getirdim :D
Emel: Aaaa @S.G.A.T. naber ? Hatırlıyorum seni çocukluğumuz senle geçmişti :D @S.G.A.T. : Hatırlıyorum Emel hatta hatta sana aşıktım ve hala seni seviyorum.
Levent: Tamam bu konuları daha sonra konuşursunuz.Şimdi yemek yemeye gelin :D der ve sofraya giderler.Levent ellerini yıkamaya gittikten sonra @S.G.A.T. Emeli öper.Emel neye uğradığını şaşırır ve @S.G.A.T. a tokat atar. Bu sırada Levent içeriye girer @S.G.A.T. : Abi bence bu kızın bir sevgilisi var yani bu iş olmaz der.
Levent: Olsun yani hem ben seni o işleri yapasın diyemi çağırdım ?
KÖMÜRLÜK:
Feriha kömürlükte oturmuş Emiri bekliyordu.Emir içeriye girince hemen Emire saldırdı ve birbirlerini soymaya başladılar sonraysa tabi ki de seviştiler ama Feriha hamile kalmaktan korkuyordu:
Feriha:Ya hamile kalırsam Emir?
Emir:Kalmazsın ben Ok kullanıyorum.Yani hamile kalmazsın merak etme :D der ve sevişmeye devam ederler.
MUTFAK:
Melek: Ay dur bi Can yani daha az önce seviştik yani bu kadar sevişmeyi kaldıramıyorum ...
Can:Melek hadi ama naz yapma kızz der ve Melek e saldırır....
Bu sırada eve hırsız girmiştir ve tüm bu olanları görüp izlemeye başlamıştır...
Hırsız da birşeyler yapmaya başlamıştı.Yaptığı şey çok akışkandı...

- - - Ekleme - - -
@pompy :D

Son düzenleme:
@pompy mobilim ekleyemiyorum @darksaal eklermisin ???

Aynı bölüm neden tekrar yayınlanıyor. Forumda işte o konu. Uplatın olsun bitsin.

@fx_tv @ABAY_06 :D

- - - Ekleme - - -

Aynı bölüm neden tekrar yayınlanıyor. Forumda işte o konu. Uplatın olsun bitsin.

üstune tekrar yazdim yani napiyim bn daha yani 😉 @RevaN

Siz bu işi azla ciddiye almışsınız. Tekrar falan :/

Siz bu işi azla ciddiye almışsınız. Tekrar falan :/

Herıld yani FX TV çok ciddi bir kanaldır 😉 @XanTier @ABAY_06 @dizi kolik @fx_tv @pompy @Yakamoz-Asi @Almila

- - - Ekleme - - -

Begendiniz mi kardesler yarin final yapacak :(

Tekararı yayınlamaya gerek varmıyıdı:5:

cumada boş fx_tv nin projeleri başlıyana kadar ne yapacam söylermisin

- - - Ekleme - - -

abay_ 06

reyting yarışında her yol mübahtır ff günlüğü olacaktı ama sgat ayrıldı diye çaresiz kaldım güçlüer gününü cuma ve gezi durumunu geçen çarşamba yayınlamıştım yoksa ana caddelerimi başlatsaydım yakamoz asi

Tekrar bölümü icin yeni konuya gerek yok. Gereksiz yere bölümü dolduruyorsunuz.

Tekrar bölümü icin yeni konuya gerek yok. Gereksiz yere bölümü dolduruyorsunuz.

Yoo ndn boyle yapionki sn ?? kanal sahibi ne isterse o o istedi bnde koydum.tamammi sende koy yani :( @Yakamoz-Asi

- - - Ekleme - - -

bide tekrar yazdim yani :(

- - - Ekleme - - -

bide tekrar yazdim yani :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...