Sıla'nın Yeni Klip Şarkısı Belli Oldu : ''Yabancı''

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Türk Pop müziğin güçlü yorumcularından biri olan, yazdığı ve yaptığı söz ve bestelerle adından sıkça söz ettiren sanatçı Sıla yepyeni albümü ''Yeni Ay'' ile sevenlerine merhaba demiş ve ''Vaziyetler'' şarkısıyla da oldukça beğeni toplamıştı.

İkinci klip ise hazırlıkları devam ediyor ve klip çekilecek şarkı ise en çok talep gören şarkılardan biri olan ''Yabancı'' şarkısına çekildi.

Klip çok yakında FavoriForumum'da yerini alacak.

http://youtube.com/silavevo

thumbnail_1401385461.jpg

Klibi izleyemiyorum ama şarkı fena değil. Yine de 2.klip Saki'ye çekilse daha güzel olurdu. :)

Klip çok hoş gözüküyor. Beyazlar içinde... :bhr:

Yabancı'yı seviyorum. Şarkıların neredeyse hepsi çok güzel, Vaveyla'dan daha çok beğendim bu albümü kesinlikle.

Geçen seneden beri bekliyorum. Olmalı :(
Saki bana klip anlamında umutsuz vaka gibi gelse de ben de çok istiyorum kliplenmesini. :) Çok sağlam bir klip olabilir aslında ama Vur Kadehi Ustam gibi klipsiz taht kurdu insanlarda. :)

Ben albümden sıkıldım, yeni albüm gelsin artık. :D:D
Haha ben hala dinliyorum sürekli dinlemiyorum ki etkisi kalıcı olsun. :D Aynen ama yeni albüm gelsin. :D

Albümün en iyi şarkılarından biriydi zaten. Bu şarkıya mutlaka çekilmeliydi ve çekilecekte. Sıla her zaman kalitesini konuşturuyor. Bu klipte de konuşturacağını düşünüyorum. :)

tabiki yabanci guzel ama bence bu havalarda hediye şarkisi iyi giderdi, inşallahdan tecrubeliyiz.
Hediye de güzel ama ikinci klip hakkı Yabancı'nın olması gerekirdi bence. Aslında şu yaz aylarında Reverans daha iyi giderdi bence Eylül'e doğru da Yabancı olabilirdi ama Sıla her zaman dinlenir sıkıntı yok. :)

Saki'yi ben Sonbahar'a girerken kliplendirilmesini istiyorum. Ama klibin mutlaka çekilmesini istiyorum, albümde benimde en çok sevdiğim şarkı o çünkü kliplendirilmezse olmaz. :(

Göksel'inde 2 şarkısı ukte kalmışı Bende Bi Aşk Var albümünde. "Gidemiyorum" ve "Unuttun mu Sahi?" :(

Eski şarkıları yetiyor bana. Aha şuan 'Vur Kadehi Ustam' dinlemekteyim..
Sıla ile yeni tanışmanın yararları diyelim :D Saki de öyle kalıcı olacak.

Saki'yi ben Sonbahar'a girerken kliplendirilmesini istiyorum. Ama klibin mutlaka çekilmesini istiyorum, albümde benimde en çok sevdiğim şarkı o çünkü kliplendirilmezse olmaz. :(

Göksel'inde 2 şarkısı ukte kalmışı Bende Bi Aşk Var albümünde. "Gidemiyorum" ve "Unuttun mu Sahi?" :(
Saki'ye klip gelmeli diye düşünüyorum ve hatta Twitter'dan yazacağım Sıla'ya :D

Saki'de çok güzel, tavsiye ederim. En az "Vur Kadehi Ustam" kadar derin bir şarkı olduğuna inanıyorum...
En az derken Vur Kadehi Ustam'ı bile geçebilecek bir şarkı neredeyse. :D

Saki'de çok güzel, tavsiye ederim. En az "Vur Kadehi Ustam" kadar derin bir şarkı olduğuna inanıyorum...
Sıla ile yeni tanışmanın yararları diyelim :D Saki de öyle kalıcı olacak.

Saki'ye klip gelmeli diye düşünüyorum ve hatta Twitter'dan yazacağım Sıla'ya :D

En az derken Vur Kadehi Ustam'ı bile geçebilecek bir şarkı neredeyse. :D

Ben iki şarkıyı da şimdi dinledim. Birini tercih etmek zorunda kalsam 'Yabancı' derim. Benim sevdiğim tarza daha yakın. Ama bana 'Vur Kadehi Ustam', 'Oluruna Bırak' veya 'Yara Bende' tadı vermediler. :)