Sıla'nın Yeni Klibi Hangisi Olmalı ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Sıla 'Vaveyla' albümüyle yine gönülleri fethetmeyi başardı ancak kafalarda soru işareti var.Sıradaki klip hangi şarkıya çekilecek.İlk klip bilindiği üzere 'İmkansız' şarkısına çekildi,klip sanırım çok ilgi görmedi ki hemen hızlı bir şekilde 'Zor Sevdiğimden' şarkısına klip geldi.Bu klip çok daha fazla ilgi görmüşe benziyor çünkü yeni klip henüz gelmediği gibi milletin diline dolanan bir şarkı oldu bu şarkı.

Sıla katıldığı programlarda genelde 'Aslan Gibi','Issız Ada','Esaret','Açık Deniz' şarkılarını sıkça seslendirdi.Ama albüm içinde özellikle benim favori gösterebileceğim 'Hala','Panik Atak','Leyla' gibi şarkılarını canlı yayınlarda hiç seslendirirken duymadım ve dolayısıyla bu şarkılara klip geleceğinden de şüphelendim açıkçası.

Şimdi durum şu sıradaki klip hangisi olmalı?Klip sürelerini çok uzatmaması gerektiğini düşünüyorum,bu albümün etkisinin azalmasını sağlayabilir çünkü.Sıradaki klibi 'Aslan Gibi' olmalı diye düşünüyorum ben nedense.İki slow şarkının ardına bir hareketli iyi gidecektir bence ama 'Panik Atak' şarkısı da bence klibi hakediyor,kaldı ki bu şarkı bence çok daha dikkat çekecektir.Tıpkı Alain Delon gibi.Albüm dediğim gibi çok parlayamadı bu sene ama hit olan şarkılar elbette ki oldu.'Esaret' şarkısı fazla ağır bir parça kesinlikle bu şarkı kliplenmemeli.'Issız Ada' güzel bir şarkı,sözleri olsun melodisi olsun ama bence onun da zamanı var biraz daha.Bu klip illa ki hareketli olmalı bence.En olmadı 'Açık Deniz'in temposu da fena değil ona da klip gelebilir.

Ama şu bir gerçek ki Sıla,Zor Sevdiğimden şarkısından sonra tekrardan gönülleri fethetmek istiyorsa doğru karar vermek zorunda.Peki sizce hangi şarkı klip olmalı,siz ne düşünüyorsunuz? Bilmeyenler için albümden bir kaç şarkı paylaşıyorum...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bence hareketli bir şarkı olacağı kesin. Aslan Gibi, Açık Deniz, Panik Atak. 3ü de çok iyi. Büyük ihtimale Aslan Gibi kliplendirilir. Ama Aslan Gibi daha önce Linet tarafından seslendirildiği için belki Sıla kliplendirmez. Eğer Aslan Gibi olmazsa Açık Deniz kliplendirilecektir. Yazın ortalarına doğru -Temmuz gibi- Panik Atak kliplendirilir. Eylülde ise Hala olabilir, ama çok az ihtimal veriyorum. :)

Ben Aslan Gibiye %60, Açık Denize %30, Panik Ataka %10 ihtimal veriyorum sıradaki klip için. :)

Not: Bana göre olsa Açık Deniz olmalı ama Aslan Gibi daha çok sevildi sanırım. Hepsi güzel bence. :D

"Aslan Gibi" ve "Açık Deniz" şarkılarının klipleneceğini düşünüyorum. İlk klip muhtemelen "Aslan Gibi" olacaktır ve bence öyle de olmalı.

"Issız Ada" belki de albümün en iyi şarkısı ama hit olamayabilir. "Tam da Bugün" gibi belki 5. klip olarak albümün kapanış klibi olur. :)

Panik Atak @denizz19 'un bana tavsiye ettiği şarkıydı :X (hatırlamaz belki) Aman aman bulmamiştim şarkıyı listenin içindeki en iyi olanı.Daha önceden başkası tarafından seslendirilen bir şarkı "Aslan Gibi" yi kliplendireceğine hafif tempolu şarkı "Panik Atak"ı kliplendirsin. Diğer şarkıyı hiç dinlemedim başını çaldim kapaim.Panik Atak olsun :X

Aslan Gibi'yi konuşuyor sanırım insanlar daha çok..
Ona çekilir gibime geliyor. :)

Hareketli bir şarkıyı seçmeli bunun için "Aslan Gibi" olabilir beki sonra "Panik Atak" ve "Hâlâ" da kesinlikle kliplendirilmeli. :)

Ozan evet Issız Ada gerçekten de güzel bir şarkı ama klip olarak ilgi görür mü bilemiyorum açıkçası.Aslan Gibi ve Açık Deniz en iyi ihtimal şuan çıkması gereken klip.Yazın Panik Atak iyi gidebilir bence :)