Sıla'nın Yeni EP'i Yayınlandı: ''Meşk''

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061

Yeni albümünü dört kısımda paylaşacağını açıklayan Sıla, albümün ikinci kısmını da dinleyiciyle buluşturdu!

'Acı' isimli dört şarkılık EP'in ardından 'Meşk' isimli üç şarkılık EP de yayınlandı. Yeni EP de 'Karanfil', 'Haytalar Dükkanı' ve 'Zeybek' isminde üç şarkı yer alıyor. 'Karanfil' şarkısına çektiği klip de yarın dinleyiciyle buluşacak.

'Zeybek' şarkısı Sezen Aksu imzalı. 'Haytalar Dükkanı' şarkısının sözleri Sıla'ya, müziği Sıla & Efe Bahadır'a ait. 'Karanfil' şarkısının sözleri ise Sıla & Umut Yaşar Sarıkaya'ya, müziği Efe Bahadır & Ümit Yaşar Sarıkaya'ya ait.

Üç şarkılık EP an itibariyle İTunes'ta yayında...

Albüm kapaklarına açsaydın ya
@Yiğitt
Sen beğendin mi baktın mı şarkılara
@Çiğdem sen dinleme senin seveceğin tarzda şarkılar değil
kaliteli oldukları için diyorum yanlış anlaşılmasın. İşte bu sebeple Sılayı seviyorum. Ticari kaygısı yok, tek derdi kalite

Youtubede varsa bakarız yorumumuzu merak edersin

Reactions: denizz19
'Karanfil' şarkısını dün ilk dinlediğimde pek ısınamamıştım ama çok beğendim daha sonra dinledikçe. Nakarat sıkıntısı var maalesef ama benim açımdan çok sağlam bir şarkı olmuş.

Sezen Aksu imzalı 'Zeybek' şarkısı da çok farklı olmuş, Sıla'ya çok yakışmış. Kesinlikle harika iş olmuş.

'Hoyrat Dükkanı' arka müziği de dahil klasik Sıla müziği olmuş. Sözleri güzel lakin ben pek ısınamadım, dinledikçe beğenebilirim tabi. 'Vur Kadehi Ustam' havası sezdim...

Bu arada keşke 'Acı' EP'inden Sabır veya Medet şarkılarından birine de klip çekseydi, onlar da çok sağlam şarkılardı. Harcanmasınlar.

Karanfil. Sen umutsuz vaka olunca umutsuz konuşuyorum
Aslında doğru demişsin evet
Klibi çıkan şarkıyı orda yorumladım
Dükkan şarkısıda sevmediğim durgun lowlarından olmuş şu meyhaneleri şarkıları gibi

Burada hernekadar tam pop olmasada dinlenebilecek tek şarkı Zeybek olmuş evet Aaa öyle fanlık bir şarkı yok albümde ama dinleyebileceğim şarkı Zeybek var sadece onda da doğru demişsin

Reactions: denizz19
Seni iyi tanıyorum da ondan

Reactions: Çiğdem
Karanfil çok iyi olmuş.
‘Dön Demeyi Unuttum’ tadı aldım, sanırım aradaki müzikten. Klip için doğru tercih ve klipteki halleri de çok doğal.

Diğer ikisi arabeske kaçmış fazla tarzım değil. Mesela herkesin zamanında göklere çıkardığı Saki’yi de o kadar sevmiyordum/sevmiyorum. Belki “haytalar dükkanı”nı sevebilirim dinledikçe.