Sıla'nın Enstrümanları Çalındı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Türk pop müziğin usta söz yazarlarından ve sanatçılarından biri olan Sıla yepyeni albümü Yeni Ay ile kısa süre önce sevenleriyle buluşmuş ve oldukça da ses getirmeyi başarmıştı.

Şimdilerde ise Sıla'nın başına öyle bir iş geldi ki yapılan bu şey tamamen emek hırsızlığına dayanan bir durum oldu.

Sevilen sanatçı turne dönüşünde müzik aletlerini taşıyan aracın park yerinde bulunduğu sırada içerisindeki enstrümanların hepsinin çalındığını sosyal medyadan duyurdu.

17 Eylül'de konseri olan Sıla sosyal medyadan büyük sitem etti. Enstrümanlarımız çalındı, çalındık sitemi büyük yankı uyandırdı.

thumbnail_1408562640.jpg

Müzikle uğraşan kişilerin maneviyatı bunlar. :)
Ben pek bu tarz şeylere manevi değerler yüklemem.En son manevi değer yüklediğim şey sınavlarda kullandığım uğurlu kalemimdi.Matematik sınavınada onunla girdim(Gökten vahiy inmediği sürece bu işin kalemle olmayacağını biliyorum gerçi) ondan sonra çöpe attım.:D

Ben pek bu tarz şeylere manevi değerler yüklemem.En son manevi değer yüklediğim şey sınavlarda kullandığım uğurlu kalemimdi.Matematik sınavınada onunla girdim(Gökten vahiy inmediği sürece bu işin kalemle olmayacağını biliyorum gerçi) ondan sonra çöpe attım.:D
Ama şöyle bir durum var. Sıla albüm çapında 2007'de çıktı öncesi elbette var ama bu 7 sene boyunca çok başarılı işlere imza attı ve tüm bu başarılarında bu enstrümanların başarısı da var. Onlara anlam yüklemek gayet normal. :)