Senden de bu cevap beklenirdiSıla'nın ayrım yaptığım şarkısı yok. Hepsinde ayrı ayrı kalite mevcut.
Slow şarkıların hepsinde ayrı ayrı hikayeler var o yüzden çok derin şarkılardır. Sıla'nın sesi zaten ruh dinlendirir kaçarı yok dinlenirsin yani.Senden de bu cevap beklenirdi
Aslan Gibi şarkısı belkide ilk kez Sıla'yla yakınlaştığım şarkısıdır.Slow şarkıların hepsinde ayrı ayrı hikayeler var o yüzden çok derin şarkılardır. Sıla'nın sesi zaten ruh dinlendirir kaçarı yok dinlenirsin yani.
Her yerden kalite akıyor hatunumda.Aslan Gibi şarkısı belkide ilk kez Sıla'yla yakınlaştığım şarkısıdır.
Siyasi düşüncesi daha sonradan beni kendine dahada yakın hisettirdi
Şarkıları güzel , sözler güzel en önemlisi bu
Ya ben çok merak ediyorum 2 aydır içimde kaldıHer yerden kalite akıyor hatunumda.
Sen eksik kal bir yerden melunBak sen.
Ses var, güzellik var, şarkı sözü ve beste var üstelik kalitenin dibi sözler. Mimikler var. Daha ne olsunBak sen.
Sevdaluk Gülben ve Orhan.Ya ben çok merak ediyorum 2 aydır içimde kaldı
Senin bu profildekiler kim ?
Sen eksik kal bir yerden melun
Melun bu soruyu @denizz19 a sorulur mu fırça yersin vallahi.Ya ben çok merak ediyorum 2 aydır içimde kaldı
Senin bu profildekiler kim ?
Sen eksik kal bir yerden melun
Helal olsun bildim bileli o foton varSes var, güzellik var, şarkı sözü ve beste var üstelik kalitenin dibi sözler. Mimikler var. Daha ne olsun
Sevdaluk Gülben ve Orhan.
Neden değiştireyim ki profil değiştirince ne oluyor sanki. Bu iyidir hem renk kadrajı olarak hem de kaliteli dizinin kaliteli iki oyuncusu olarak.Helal olsun bildim bileli o foton var
Değiştirmeye niyetin yok mu
Yakışıyor hemde gözüm alıştı değiştirme hiç
Sana yakışıyor kalsın öyleNeden değiştireyim ki profil değiştirince ne oluyor sanki. Bu iyidir hem renk kadrajı olarak hem de kaliteli dizinin kaliteli iki oyuncusu olarak.
Cevabımı aldım fazla konuşma sen
Bak hatırlattın şimdi yine Sevdaluk 10.bölümdeki o sahneyi izleyesim geldi. Hatta al sen de izle.Sana yakışıyor kalsın öyle
Cevabımı aldım fazla konuşma sen
Görüşürüz DenizBak hatırlattın şimdi yine Sevdaluk 10.bölümdeki o sahneyi izleyesim geldi. Hatta al sen de izle.
46.dakikadan itibaren izleyin de duygusallık görün @Yiğitt @KayıpSehir.
Ahh SevdalukBak hatırlattın şimdi yine Sevdaluk 10.bölümdeki o sahneyi izleyesim geldi. Hatta al sen de izle.
46.dakikadan itibaren izleyin de duygusallık görün @Yiğitt @KayıpSehir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?