Osmanım ya, nelere kadir bo reyting makinası çocuk.Zaten ben sırf onun için izliyorum![]()
Osmanım ya, nelere kadir bo reyting makinası çocuk.Zaten ben sırf onun için izliyorum![]()
Hediye'nin müziği çok hoşuma gidiyor keza sözler de öyle. Ben Yabancı şarkısını çok beğeniyorum. Son 3 şarkı kaldı ezberlemediğim onları da ezberlerim yakında.Bir "Konuşmadığımız Şeyler Var" değil ama bu albüm de tabii ki yine çok iyi.
İlk dinlediğimde en çok dikkatimi çeken şarkı "Doldur" olmuştu ama @denizz19 un da dediği gibi fazla 'şıkıdım' şarkı Sıla'ya slowlar daha çok yakışıyor.
"Doldur" hala en sevdiğim şarkılar arasında ama yerini şimdilik "Hediye" ya da "Yeter" almış gibi ikisini de bugün okulda bol bol dinledim.
Albümü şöyle bir kontrol ettim ve Yabancı(beduk remix) olanını beğendimŞarkı kaldırılmışalbumu dinlerim bu hafta şarkıyı atma ben kendim bulucam hangi şarkıyı tavsiye ettiğini
![]()
Hayır Reverans şarkısı.Albümü şöyle bir kontrol ettim ve Yabancı(beduk remix) olanını beğendimSenin tavsiye etttiğinde o muydu???
![]()
@denizz19
bende yeni albüm çıkarıcak andım bee konuyu görünce neyseki eski albümmüş bu kadın braz uzak kalsınHayır Reverans şarkısı.![]()
bende yeni albüm çıkarıcak andım bee konuyu görünce neyseki eski albümmüş bu kadın braz uzak kalsın![]()