Sıla Yeni Klibini Sizce Hangi Şarkıya Çekmeli?

Sizce?

• Çocuk

Oy: 0 0.0%
  • Her şey Yolunda

• Açık Deniz

• Issız Ada

• Leyla

• Hala

Oy: 2 66.7%
  • Esaret

• Aslan Gibi

Oy: 1 33.3%
  • Panik Atak

• Kullanılan toplam oy
    3

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Dan Sonra albümüyle karşımıza çıkan Sıla daha sonra biliyorsunuz ki İmza,Konuşmadığımız Şeyler Var ve en son olarak da Vaveyla albümüyle karşımıza çıktı.Vaveyla albümünden iki şarkı kliplendi.İmkansız ve Zor Sevdiğimden.Peki 3.klibi sizce hangi şarkıya çekecektir ya da hangi şarkıya çekmelidir?Forumda Sıla dinleyen sayısı çok az ama desteklerinizi bekliyorum.En azından fikir vermesi açısından şarkı isimlerini de paylaşacağım ankette.

Şöyle bir değerlendirmede bulunmam gerekirse 3.klip için en uygunu şuanda hareketli bir şarkı ki Aslan Gibi uygun düşecektir gibi geliyor bana.Ama başka yönden değerlendirmemle de klibe en uygun şarkıyı şuanda Hala gibi görüyorum.Issız Ada gayet güzel bir şarkı ama bence kliplenmesi için biraz daha erken gibi çünkü diğer şarkılara oranla biraz daha ağır bir makam şarkısı. :)

Şöyle bir değerlendirmede bulunmam gerekirse 3.klip için en uygunu şuanda hareketli bir şarkı ki Aslan Gibi uygun düşecektir gibi geliyor bana.Ama başka yönden değerlendirmemle de klibe en uygun şarkıyı şuanda Hala gibi görüyorum.Issız Ada gayet güzel bir şarkı ama bence kliplenmesi için biraz daha erken gibi çünkü diğer şarkılara oranla biraz daha ağır bir makam şarkısı. :)

Vur Kadehi Ustam kliplenmediğine göre Issız Ada hiç kliplenmez zaten benimkisi boş umut. :):)

Ama Hala'nın da klipleneceğini pek sanmıyorum. Sıla Kral Pop Akustik'te İmkansız - Zor Sevdiğimden - Issız Ada - Açık Deniz - Esaret - Aslan Gibi ve Gözlerine Teslimim şarkılarına yer verdi. Hala'yı klip için düşünseydi bence repertuarında yer verirdi. Bence Açık Deniz'i de kliplendirmeyi düşünüyor Sıla 4. klip olarak...

Açık Deniz klibe müsait bir şarkı değil bence kesinlikle Hala olmalı diyorum ben.Ama Aslan Gibi olacaktır klip % 90.