Polat Şaşmaz
Favori Üye
Görünen köy klavuz istemez diye bir laf vardırNiye Sıla'dan yana kuyruk acın mı var
Görünen köy klavuz istemez diye bir laf vardırNiye Sıla'dan yana kuyruk acın mı var
Evet vardır ama Ahmet ile Sıla sizin o hacılarınıza hocalarınıza benzemez sapıklıktaGörünen köy klavuz istemez diye bir laf vardır
Yazık..Evet vardır ama Ahmet ile Sıla sizin o hacılarınıza hocalarınıza benzemez sapıklıkta
Haber yalanlandı günahını aldınevlenmeden aynı evde yaşamak ve çocuk yapmak şaşırmadım
ben doğru olduğunu düşünüyorum evet hamileyim diyecek halleri yok ki evlenmeden aynı evde yaşamaları olmazHaber yalanlandı günahını aldın
Karşı taraf gönüllü değilse niye aynı evde yaşıyorlar?Senin söylediğin sapkın kişilerin yapacağı bir şey karşı taraf gönüllü değilse saldıracak değilim
Ne alaka karşı taraf illa cinsellik olması için mi bir arada yaşıyor ne saçma bir düşünce senin gibi birine yakıştıramadımKarşı taraf gönüllü değilse niye aynı evde yaşıyorlar?
Daha fazla görüşebilmek için ve vakit geçirebilmek için. Bu vaktin içinde cinsellikte olur illa ki düşününce. Neyse zaten öylesine uzatmıştım konuyu. Herkesin kendi hayatı ben böyle şeylere karşı değilim isteyen istediğini yapabilir kişinin kendi özgürlüğü bu.Ne alaka karşı taraf illa cinsellik olması için mi bir arada yaşıyor ne saçma bir düşünce senin gibi birine yakıştıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?