Sıla Hamile mi?

FaJi

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,295
Puanı
195

Sıla ve Ahmet Kural aşkından sıcak haberler geldi. Sıla'nın Ahmet Kural'dan hamile kaldığı söyleniyor.

Kendisinden 3 yaş küçük Ahmet Kural ile aşk yaşamaya başlayan Sıla Suadiye’deki evinde Ahmet Kural ile beraber yaşıyor. Sıla ve Ahmet Kural çiftinin bebekleri olacağı iddia edildi. Şu anlık gizli tutulan bu bilginin doğru olma olasılığı yüksek.

Sıla daha önce Kural'ı ailesi ile tanıştırmıştı.

Çoğu haberde kesin olarak hamile diyor ama kesin de olmayabilir. Ben böyle yazdım.

Magazin haberi yazmak çok güzel oluyor ya.

@denizz19 bu haberi sabah star tvde gördüm sana diyecektim hamile diyorlar bana inandırıcı gelmedi bakalım Sıla ne diyecek

Çoğu haberde kesin olarak hamile diyor ama kesin de olmayabilir. Ben böyle yazdım.

Magazin haberi yazmak çok güzel oluyor ya.

Yaz yaz magazin iyidir ya

Yoo çıldırmadım ki annelik kadına bahşedilmiş bir şey hamile olsa Ne olur
Konuya nereden girdi bak şimdi.
Hoşuna gitmedi hamile olmasını istemiyormuşsun gibi. Ne güzel hamile olsun işte ikinci bir sıla gelir.

Konuya nereden girdi bak şimdi.
Hoşuna gitmedi hamile olmasını istemiyormuşsun gibi. Ne güzel hamile olsun işte ikinci bir sıla gelir.
Bize bir tane Sıla yeter o da zaten en şahanesi hamile falan değil zaten magazin asparagası sen de bunun bir parçasısın .ss

Ulan ne güzel heyecanlanmıştım ya.

Bize bir tane Sıla yeter o da zaten en şahanesi hamile falan değil zaten magazin asparagası sen de bunun bir parçasısın .ss
Ben böyle bir rezilliğin parçası olamam. Magazinin ne suçu var işi organize eden Ahmet ve Sıla
Haber yapmasınlar mı şimdi.

Ben böyle bir rezilliğin parçası olamam. Magazinin ne suçu var işi organize eden Ahmet ve Sıla
Haber yapmasınlar mı şimdi.
Sıla'nın reklama ihtiyacı yok ki kadın sanatıyla zaten dillerde çatlasın şarkıcı bozuntuları çatlasın hain medya