Sıla, Ahmet Kural'dan Şiddet Gördü! Mahkemeye Başvurdu...

Ortada elbet bir şeyler vardır onda sıkıntı yok. Ben o kadar ağır şeylerin yaşandığını düşünmüyorum, abartı geldi biraz. Neyse göreceğiz sonucunu elbet.

Ben abartı olduğunu düşünmüyorum şahidimde var diyo bakalım sonuç ne olacak

Ahmet Kural için hiç bir şeye şaşırmıyorum. Komik yüzünün arkasında her zaman bir psikopat olduğunu hissetmiştim. :D

Sıla'ya geçmiş olsun.

Konuda şaşıranlara şaşırıyorum ben :A Ahmet Kural sayko adamın biri bu ilk değil son da olmaz: :D
-Eski sevgilisinin parmağını kırdı yine sadece itiştik dedi.
-Barda ekşi yazarı bi kadına bu beni sevmedi galiba ben bunu döverim dedi sonra tacize devam etti olayı orda olanlar uzattırmadı.
Bunlar basına yansıyan kısımları daha da vardır olayları oyunculuğunu olsun oynadığı dizileri olsun beğenirim ama karakterinden nefret ederim. Geçmiş olsun Sıla bu işin sonuna kadar gitmen dileğiyle.

Bana bir ilginç geldi olay Ahmet kural bu konularda mimli biri ama ne bileyim garipsedim konduramadım belkide imrendiğim bir çifti yazık oldu

Bu ülkede Sıla gibi biri de şiddet gördüyse sözün bittiği yerdir zaten. Hukusal olarak her hakkını kullandığı için duruşundan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Şiddet gören hiçkimse kesinlikle susmamalı. Her daim Sıla'nın arkasındayız.