Sıla, Ahmet Kural'dan Şiddet Gördü! Mahkemeye Başvurdu...

Detayları pek bilmiyorum ama Ahmet Kural'ın bunları yapacağını sanmıyorum.

Gece 4 te kavga etmişler fotolar var kolları mosmor 3 ay uzaklaştırma verilmiş itişmeye darp raporu verilmez daha öncede sevgilisinin parmağını kırmıştı bende detaylarına bak konunun atacan

Alkol kullanan ve evlilik dışı beraberlik yaşayan çiftlerde sıradan bir olay. Sıla’nın karakterini sevmem -şarkıları hariç- lakin hiçbir canlı şiddet görmeyi hak etmez. Geçmiş olsun. Umarım Ahmet Kural hem bu dünyada hem öbür dünyada cezasını bir şekilde çeker. Tabii iddialar doğruysa. Gerçeği kimse bilemez.

Alkol kullanan ve evlilik dışı beraberlik yaşayan çiftlerde sıradan bir olay. Sıla’nın karakterini sevmem -şarkıları hariç- lakin hiçbir canlı şiddet görmeyi hak etmez. Geçmiş olsun. Umarım Ahmet Kural hem bu dünyada hem öbür dünyada cezasını bir şekilde çeker. Tabii iddialar doğruysa. Gerçeği kimse bilemez.

Morluklar ortada daha öncede sevgilisinin parmağını kırmıştı gerçek bence ortada...

Müge anlı izlemiyorsun zaar:A

Detayları pek bilmiyorum ama Ahmet Kural'ın bunları yapacağını sanmıyorum.
Ahmet Kural'ın ilk olayı değil bu, daha önce de eski sevgilisi ''parmağımı kırdı'' demişti ve magazin gündemi sallanmıştı yine. O zamanlar böyle büyümedi olay...
10579948_745061325540112_718597489_n-jpg.1241015

Olayları sizin kadar takip etmiyorum maalesef daha önce de vukuatı varmış. O zaman yapmıştır. Allah sıradaki kıza yardım etsin ne diyim :)

Evet ben magazini çok okuduğum için biliyorum bu konuları Ahmet Kural zor aklar kendisini öyle itişmeyle o kollar morarmaz darp raporu verilmez

Gece 4 te kavga etmişler fotolar var kolları mosmor 3 ay uzaklaştırma verilmiş itişmeye darp raporu verilmez daha öncede sevgilisinin parmağını kırmıştı bende detaylarına bak konunun atacan
Talat Bulut için de neler dendi şimdi masum olduğu ortaya çıktı.. Yargı kararını beklemeden kesin konuşmak kul hakkına girer.

Talat Bulut için de neler dendi şimdi masum olduğu ortaya çıktı.. Yargı kararını beklemeden kesin konuşmak kul hakkına girer.

Atacan burda herşey ortada Talat Bulutla aynı durum değil bu kollar mosmor diyorum fotoları gördüm gördüm ya yapma Allah aşkına önceki sevgilisinin parmağını kıran bir adam bu lütfen ya

Ahmet Kural bunları yaptıysa gerçekten yazıklar olsun demekten başka bir şey denilmez. Ekibi, mizahlarını ve sanatını sevdiğim insanlar o ekiptekiler. Keza Sıla'nın sanatını da severim. Ama hiçbirinin gerçek hayatını ve kişiliğini bilmiyoruz sonuçta, biz sadece sanatlarını ve bize lanse edilen davranışlarını biliyoruz. Aralarında bu tarz bir şey yaşandıysa eğer gerçekten üzücü bir durum. Ahmet Kural ise yaptıkları kanıtlanırsa yani bunları gerçekten yapmışsa elbette bedelini sonuna kadar ödemesi gerekir. Neler diyeceğini, savunmasını merak ediyorum doğrusu.

Ahmet Kural bunları yaptıysa gerçekten yazıklar olsun demekten başka bir şey denilmez. Ekibi, mizahlarını ve sanatını sevdiğim insanlar o ekiptekiler. Keza Sıla'nın sanatını da severim. Ama hiçbirinin gerçek hayatını ve kişiliğini bilmiyoruz sonuçta, biz sadece sanatlarını ve bize lanse edilen davranışlarını biliyoruz. Aralarında bu tarz bir şey yaşandıysa eğer gerçekten üzücü bir durum. Ahmet Kural ise yaptıkları kanıtlanırsa yani bunları gerçekten yapmışsa elbette bedelini sonuna kadar ödemesi gerekir. Neler diyeceğini, savunmasını merak ediyorum doğrusu.

İtişme esnasında öyle olmuş bende mahkemeye vereceğim diyo

İtişme esnasında öyle olmuş bende mahkemeye vereceğim diyo
İlginçmiş. İtişme niye olmuş sebebi neymiş detaylıca bakmak lazım olaya. Hiç kimse şiddet görmeyi hak etmiyor, bunun bahanesi yok. Yapmışsa sonuna kadar bedelini ödemeli. @Doğu kardeşimin dediği gibi alkolün ve bu tarz ilişkilerin klasik sonuçlarından biri. Tabi genelleme yapmak olmaz ama ünlülerde genelde olumlu sonuçlanmıyor bu tarz durumlar. Tamamen iyi insan kötü insan mevzusu işte.

İlginçmiş. İtişme niye olmuş sebebi neymiş detaylıca bakmak lazım olaya. Hiç kimse şiddet görmeyi hak etmiyor, bunun bahanesi yok. Yapmışsa sonuna kadar bedelini ödemeli. @Doğu kardeşimin dediği gibi alkolün ve bu tarz ilişkilerin klasik sonuçlarından biri. Tabi genelleme yapmak olmaz ama ünlülerde genelde olumlu sonuçlanmıyor bu tarz durumlar. Tamamen iyi insan kötü insan mevzusu işte.

Ayrıntılarını mahkemede anlatacakmış ailesi ve sıla ile yemekten geldik aramızda tartışma çıktı itiştik kolundan tuttum diyo morluklar var kolunda şahitlerim var diyo darp raporuda almış @Yiğitt avukat olarak söylesin 3 ay uzaklaştırma almış herhalde boş birşey uzaklaştırma almaz dimi

Ayrıntılarını mahkemede anlatacakmış ailesi ve sıla ile yemekten geldik aramızda tartışma çıktı itiştik kolundan tuttum diyo morluklar var kolunda şahitlerim var diyo darp raporuda almış @Yiğitt avukat olarak söylesin 3 ay uzaklaştırma almış herhalde boş birşey uzaklaştırma almaz dimi
Dinledim açıklamasını şimdi. Ama kafasının duvarlara vurulması, yerlerde sürüklenme, kafasına kül tablasıyla vurulması falan çok abartı geldi. Bu kadarının olacağını sanmıyorum. Sadece kol morarmasının resmi var ortalada. Kafasında bir yaralanma varsa kanıtlanması gerekiyor. Bilemiyorum, neler yaşandığını ancak onlar bilebilir. Donucunu da yargı belirler. Biz ne desek boş.

Dinledim açıklamasını şimdi. Ama kafasının duvarlara vurulması, yerlerde sürüklenme, kafasına kül tablasıyla vurulması falan çok abartı geldi. Bu kadarının olacağını sanmıyorum. Sadece kol morarmasının resmi var ortalada. Kafasında bir yaralanma varsa kanıtlanması gerekiyor. Bilemiyorum neler yaşandığını ancak onlar bilebilir, sonucunu da yargı belirler. Biz ne desek boş.

Darp raporu aldığına göre var ortada birşey Sıla böyle birşey kendine niye yapsın ki önceki kız arkadaşının parmağını kırmıştı bunlar olunca işte bakalım sonuç ne olacak

Darp raporu aldığına göre var ortada birşey Sıla böyle birşey kendine niye yapsın ki önceki kız arkadaşının parmağını kırmıştı bunlar olunca işte bakalım sonuç ne olacak
Ortada elbet bir şeyler vardır onda sıkıntı yok. Ben o kadar ağır şeylerin yaşandığını düşünmüyorum, abartı geldi biraz. Neyse göreceğiz sonucunu elbet.