Sıla, Ahmet Kural'dan Şiddet Gördü! Mahkemeye Başvurdu...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
5bdaef3e67b0a81ec86e9cde

Şarkıcı Sıla, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte bugün İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından adliye çıkışında basın mensuplarının yanıtlayan Sıla, çok fazla konuşmak istemediğini belirterek "Ahmet Kural’dan şikayetçiyim" dedi.

Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir ise aile mahkemesine başvurduklarını belirterek Ahmet Kural’a karşı başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı aldırdıklarını belirtti. Epözdemir, "Şiddet, fiziki şiddet nedeniyle hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Akabinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da bugün Sıla Hanımın ifadesine başvurdu müşteki sıfatıyla. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturmamız oldu. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık, hukuk devletinin gereği olarak. Artık bundan sonra top yargıda, yargı bir karar verecek" dedi.

Haber Global’dan Selahattin Günday'ın haberine göre olay 29 Ekim’de Ahmet Kural’ın evinde saat 04.00 sularında gerçekleşiyor. Ahmet Kural alkollü olduğu belirtiliyor. Sıla’nın kendi ifadelerinde " Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" diyor.

İfadesinde evden çıkmaya çalışırken Ahmet Kural’ın tekrar kendisini yakaladığını ve tekrar bir boğuşma olduğunu belirten Sıla, bu sırada üstün başının parçalandığını, zar zor kapıyı açıp kaçtığını ifade ediyor. Sıla panik içinde şoförüne ulaştığını ve şoförü tarafından kurtarıldığına söylüyor. Olaydan hemen sonra eve gittiğini, evindeki hizmetçisinin de kendisini görünce şoka girdiğini belirten Sıla onları da tanık gösteriyor. Karakola gidip darp raporu alınıyor, saldırıya ilişkin. Vücudundaki morluklar tespit ediliyor daha sonra savcılığa başvuruluyor. (Hürriyet)
5bdaef3e67b0a81ec86e9cdc

5bdaee1d67b0a81ec86e9cd0

Oha ya kadını darp etmek için mi bir araya gelmiş
Onun için gelmemiştir tabi ki, barışmışlardır da o gece birlikteyken alkolü yine fazla kaçırmış. Hatırlarsın ilk ayrıldıklarında da Sıla şiddet gördü demişlerdi, haber daha sonra kaynayıp gitmişti...

Onun için gelmemiştir tabi ki, barışmışlardır da o gece birlikteyken alkolü yine fazla kaçırmış. Hatırlarsın ilk ayrıldıklarında da Sıla şiddet gördü demişlerdi, haber daha sonra kaynayıp gitmişti...
Kadın aynı hataya bi daha düşmez artık,adam içince sapıtıyor demek ki

Gerçekten hiç beklemezdim kendisinden. Hiç öyle bir imaj vermiyor ama kimin şerefsiz çıkacağını bilemiyorsun önceden. Yaptığı şeyleri okurken bile kanım donmuşken kim bilir Sıla'nın üzerinde psikolojik olarak nasıl bir etki bırakmıştır.

Umarım en ağır ceza verilir diyeceğim de burası Türkiye. Belki bu sefer ortada ünlü biri olması işleri değiştirir. Sıla'nın arkasındayız.

Gülben'le dost olan her zaman kazanır. :A Gülben'in avukatına ulaşsın süründürür Ahmet'i. Gülben de taktik verir. :A
Kuzuyu çakalın elinden kurtardık piranalara yedirmeyiz :F

Şaka bir yana A.K. denen şahıs Sıla'nın kafasına kül tablasıyla vurmuş diyorlar 😱

Kuzuyu çakalın elinden kurtardık piranalara yedirmeyiz :F

Şaka bir yana A.K. denen şahıs Sıla'nın kafasına kül tablasıyla vurmuş diyorlar 😱

Sıla ifadesinde demiş gece 4 sularında olmuş Ahmet Kural ın evinde alkollü gelmiş tartışmışlar 45 dakika sürdü zor kaçtım elinden demiş ifadesinde

Detayları pek bilmiyorum ama Ahmet Kural'ın bunları yapacağını sanmıyorum.