Sıla 3. Klibi Hangi Şarkıya Çekecek?

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
thumbnail_1411496408.jpg

"Yeni Ay" ile şüphesiz yılın en iyi albümlerinden birine imza atan Sıla'nın yeni klip şarkısı belli oldu.

Başarılı sanatçı; albümün ilk klibini çıkış parçası olan "Vaziyetler"e, ikinci klibi slow çalışma "Yabancı"ya çekmişti. Sıla'nın yeni klip şarkısı ise albümün en dikkat çeken şarkılarından "Reverans" olarak belirlendi.

Klip müjdesi Sıla'nın Facebook sayfasından duyuruldu.

İşte klip gelecek olan o şarkı:

@denizz19 @berkann

Son düzenleme:
Ben kliplenmez diyordum ama kliplendi @denizz19 haklı çıktı. :D

İyi bir şarkı aslında ama Sıla böyle hareketli şarkıları hep harcıyordu. Önceki albümlerinde bu tarz bundan daha iyi şarkıları vardı ama kliplendirmedi. :(

Klipte Sıla'nın tarzını merak ediyorum. Biraz daha rockçı gibi bir Sıla görürüz belki de. "... dan Sonra" klibindeki gibi. :)

Merakla bekliyorum tahmin ettiğim şarkı ve Sıla dosdoğru bir karar verdi. Mükemmel bir klip olacaktır ve bu şarkıdan artık rekor bekliyorum. :) Aşkımdan yeni klip hazır bekliyorum. :)

Yazın slow, sonbaharda hareketli şarkılar çıkarıyor Sıla. Tabi bunun ayrımı çok kalmadı gibi ama Doldur ikisinin ortası bir şey, o olsa daha iyi olurdu bence. Ama Reverans da iyidir. Klibi merak ediyorum. :D

Doğru seçim olmuş Reverans iyidir sonra da Sevgili Kaybım kliplenmeli. :D

Yazın slow, sonbaharda hareketli şarkılar çıkarıyor Sıla. Tabi bunun ayrımı çok kalmadı gibi ama Doldur ikisinin ortası bir şey, o olsa daha iyi olurdu bence. Ama Reverans da iyidir. Klibi merak ediyorum. :D
Doldur iyi ama Reverans daha da iyi bence seçim doğru ama zamanlama biraz daha yanlış gibi. Reverans 2.klip Yabancı 3.klip olmalıydı ama sıkıntı yok Sıla her türlü dinlenme rekoru kırar. :)

Kliplense iyi olurdu kış soğuğunda insanların içini ne güzel ısıtırdı o şarkı. :A
Sana mı soracak Sıla. :A

Doldur iyi ama Reverans daha da iyi bence seçim doğru ama zamanlama biraz daha yanlış gibi. Reverans 2.klip Yabancı 3.klip olmalıydı ama sıkıntı yok Sıla her türlü dinlenme rekoru kırar. :)

Sana da sormayacak ama. :A

Bilmiyorum ben, rekorlar kısmı ilgi alanım değil. :D
Dediğin gibi sıralama olsaydı daha iyi olurdu bence de. :)

Sıradaki şarkı o olur zaten büyük ihtimalle. :)
Valla bilemiyorum ama harcanmaması lazım Hediye'nin. Yeter kliplenmez diye tahmin ediyorum, Doldur, Saki ve Sevgili Kaybım'da kliplenmeyecek diğer şarkılar olacaktır. Merhabalar da kliplenmez ve son klip Hediye olur ve biter. :)

Buyrun teaser.

Çok iyi olacak gibi. Ben beğendim. @etiketlenecekçokkişiolduğundankimseyietiketlemiyorumfilmbölümüböylemioysaki

Sılam yaparsa her halukarda uçar o klip sıkıntı yok. :D Ama klibi ben açamayacağım ona üzülüyorum. :(