Sıla 1 Ayda 12 Kilo Verdi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Türk pop müziğin kuşkusuz en başarılı isimlerinden biri olan Sıla Gençoğlu fazla kilolarından kurtuldu ve 1 ayda tam 12 kilo vermeyi başardı.

Diyetiyseni sayesinde aldığı fazla kilolarından kurtulan başarılı sanatçı Sıla, diyetisyeninin koyduğu kurallardan da dışarı çıkmadı.

Protein ve meyve ağırlıklı beslenen Sıla, öğünlerde ise kiraz ve badem yiyerek zayıflamaya çalıştı ve azminin sonunda da kilo vermeyi başardı.

Çok da kilolu sayılmazdı. Umarım çok zayıf olmamıştır.

Darısı başıma.

Orta kiloluydu zaten

Çok zayıf olmakta yakışmıyor bazılarına ama yakışmıştır Sıla'ma

azmin sayesinde degil, şeyda çoşkuna verdigi 12.000 tlnin acisinin sonucu.
şeyda çoşkun:
kendi kendine diyetisiyen oldu, fiyati 1000tlden 12.000e çikardi, insanlari aç gezdirdi, hepsinin şeklini bozdu, neredeyse yagdan çok damar var.
- hadise
- gulşen
- sila
.
.
.
1ayda 12 kilo verilirmi, gunahtir.

Çok kilolu değildi ki ama yeni hali daha iyi olmuş[emoji4]

çok da kilolu değildi
gülşen ve seda coşkun la birlikte takılıyordu

Boyu da uzun hani, o kadar da kilolu gözükmüyordu. Bu haliyle daha da zayıf ve daha da öne çıkan bir görüntüye kavuştu. Güzelliğine daha bir güzellik kattı.

İyice oburlaşmıştı zaten.
Oruç tutuyor anlaşılan.

Pek kilolu bulmuyordum ben de ama vardır Sıla'nın bir bildiği elbet.

malesef artık çok ince kızları erkekler beğenmiyor tabikide formumuza dikkat etmeliyiz ama iskelet gibi olmamayada özen göstermeliyiz erkekler balık etli tabiriyle hafif dolgun kadınlardan hoşlanıyorlar iskelet gibi bir kadın hiçbir açıdan sexsi gelmiyor çoğu erkekte beğenmiyor artık tabi kilolu kadından bahsetmiyoruz ince bel dolun popo göğüs butür balık etli kadınlar
iskelet gibi vucutlu kadınlardan daha çok tercih ediliyor bende 53 kilo olarak ince forumdayım ama iskelet gibi bir vucudum yok erkeklerin istediği ölçülere yakın oyüzden gayet memnunum
bu arada yanaklar tombik nedense gerçi bebekkende öyleymiş doğuştan galiba ne yapsam yanakların tombik olmasını engelleyemiyorum