Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@xdragxx Benimde hatırladığım bi bölüm vardı Sıdıka'nın kardeşi mi abisi mi karateye gidiyordu falan onu hatırlıyorum bi de terlik fırlatırlardı paso birbirlerine
Annelik ve ev hanımlığında idolüm Okşan Safiye Temizkök Saka'nın psikopatlık seviyesinin tavan yaptığı, Türk televizyonlarının gördüğü en iyi diyaloglardan biri. ❤️
- Kedi dediğin oturur sobanın yanında kırar patisini mırmır mırmır hiç! Bizimki öyle mi kudurdu! Mart geldi ya duvarlara tırmanıyor mendebur!
- Saçmalama anne ya.. Bak bütün organizmalarda üremeye bağlı olarak bir cinsel içgüdü vardır anladın mı? Psikanalizin babası Freud diyor ki...
- Freud deme anneye Sıdıka! Freudgilin kedisi o**sp* oldu diye tüm cümle mahlukat pavyonda mı çalışacak yani! Bir de psikanalizin babası diyorsun. Ne biçim baba bu olmaz olsun öyle böyle baba! İnsan evladını önce düşünür sonra konuşur dimi!
Benim de aklımda vardı bir sözlük konusu benden önce acılmış meğerse i
Uç gündür yeniden izler oldum cok güzel bir dizi ya önce 20 dkk başlayıp 2.sezon 1 saatlik yayınlanan bir dizi
İlk evin bir stüdyo olduğunu duyunca çok şaşırmıştım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.