'Sıcak Kafa' Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu! | Netflix

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
4DDBAEE3-A2F5-426E-9F36-05E8CD35508B.jpeg

Netflix’in yeni dizilerinden Sıcak Kafa’nın kadrosu belli oldu!

Yapımcılığını Tims&B'nin üstlendiği, Mert Baykal’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran ve Haluk Bilginer rol alacak.

Afşin Kum tarafından kaleme alınan kitaptan uyarlanacak olan dizinin konusu ise şöyle:

"Dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihine bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, gizemli bir şekilde bu hastalıktan etkilenmeyen tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Acımasızlığıyla ünlü Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır."

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: B4RON and Aserat
Blu, Puhu ve Exxen'den sonra sonunda Netflix'e de dizi yaparak kadroyu tamamlamış Haluk Bilginer. :A Hazal Subaşı dışında güzel kadro olmuş özellikle Osman Sonant'ın başrol olmasına sevindim. :Z

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Hazal Subaşı'nı hiç izlemedim ama hakkında iyi şeyler duymadım. :A Onun haricinde kadro gayet iyi.

Wow. Haluk Bilginer'in olması beni çok sevindirdi. Kadro muhteşem. 😍

Konu aşırı ilgi çekici. Kadro biraz garip olmuş. Bu Haluk Bilginer'in bir yere borcu mu varda önüne gelen her yapımda oynuyor? :D

Konusu enteresan kadrosu güzel yapım şirketi süper bekleyeyim bakalım nasıl bir iş çıkacak.

Hazal Subaşı dışında gerçekten harika kadro. :Z Tilbe Saran. :bhr:

Kadro gayet iyi görünüyor, dizinin konusu da ilgi çekici. Bekliyoruz bakalım detayları. :X