Sıcak Çikolata

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Özellikle kış günleri içilmesi müthiş zevkli bir içecek. Yanında da kaliteli bir film açıldı mı tamamdır.

Ayrıca mutluluk hormonu salgılanmasına neden olarak insanı mutlu eder. Boğaza iyi gelir. Artık her yerde bulunuyor 50 kr veya 75 kr'a, Nestle, Ülker, Dr.Oetker markalarından. :)

Sahi farkettim de şaka maka hiç hakiki sıcak çikolata (gerçek çikolatayı eritip, süt ile karıştırılmış) içmemişim. Hep marketlerde satılan, sıcak çikolataya benzeyen tozlardan içmişim. Vay be... :D

Genelde marketten aldığım kimi zamanda arkadaşlarla starbucks'larda içtiğim mükemmel sıvı :D

Eskiden nerdeyse her gün 1 tane içerdim lakin konuyu görünce uzun zamandır içmediği farkettim. :):)

Güzelde bunun mağazalarda meyveli şekli çok güzel sıcak çikolataya meyve kesip üzerine fındık parçacıklarını serpiştirtiyorlar. :love1: Tek bardağı 15 lira ama olsun. :(

Güzelde bunun mağazalarda meyveli şekli çok güzel sıcak çikolataya meyve kesip üzerine fındık parçacıklarını serpiştirtiyorlar. :love1: Tek bardağı 15 lira ama olsun. :(
Bana 75 Krş çok geliyor toplu olarak fazla sayıda almıyorum o yüzden, demek millet 15 lira veriyormuş bir bardağına. :(

Bana 75 Krş çok geliyor toplu olarak fazla sayıda almıyorum o yüzden, demek millet 15 lira veriyormuş bir bardağına. :(
Ya bu direkt çikolatayı eritiyorlar içine çilek, kivi ve muz kesip koyuyorlar üzerine fındık. Daha yoğun kıvamı. :D

Ayrıca kırk yılın başı alıyoruz ilk aldığımda bu kadar pahalı olacağını tahmin etmemiştim. :T: Birde bunun beyaz çikolatalı versiyonu var daha onun tadına bakamadım. :D

Ben paso Nescafe. :D

Özellikle soğuk havalarda (biraz da hüzünlüyken :D) yudum yudum içmesi harika bir haz veren içecek.