Sİhİrlİ annem aksİyon dolu ÜÇÜncÜ bÖlÜmÜyle fx tv de Şİmdİ basliyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
3. bölüm

Volkan müdürün hayatı tehlikede

1.Sahne

polis meslek yüksek okulu

Ceren merhaba müdürüm Volkan.

volkan iyim öğrencim nedir durumunuz neden uğradınız.

Ceren Polis meslek yüksek okulunun karşısındaki Buzlar. üniversitesi bombalı saldırıya uğrar.

2 sahne

Bağcılar

Çocuk şubeden yağmur amir gelir buda neyin nesi bomba patlamış uyuşturucu mafyası.

3 sahne

Arife günü maltepe

Organ mafyası arife arife her yeri ateşe verir

4. sahne
Polis yüksek meslek okulu müdürün odası hemen Cereniarar karşılarına akasya durağının taksisi çıkar. ceren hemen müdürüyleberaber yola çıkar. hastahaneye varırlar. Taksim ilk yardımhastahanesine .

5.sahne

Taksim ilk yardım hastahanesi

Ceren fuhuş çetesi tarafından kaçırıyor ve Polismeslek yüksek okulunun müdürü ne derki öğrencin elimde eğer bana 1milyon dolar getirmizsen bu taksim ilk yardım hastahanesinden yada hiçbir hastahane kalmaz taksimde nede bir okul ne de restaurant neyapacağız bütün söylediğimiz yerleri yakıcağız başka yolu yok çok şahitvar ve her yerde izlerimiz var Erkin amir ordan geçerken rehinaldıklarını görür 10 50 den merkeze kod 44 vakası rehine durumu yokartık bunlar bütün bir Cihangir ve Taksimde sosyal hayatı bitirecekler.

6 .sahne

Bağcılar

RAMAZAN AYI

Bağcılarda bombalı eylem Betüşün kafesinde bomba patlar

7. sahne

Taksim ilk yardım hastahanesi

Hoşçakal volkan müdür sana Eda peri gelir okadardadeğil Volkan müdür ve Taci vurulur Estimate ve adamları elinden kaçarardından silahlı çatışma ya giren Erkin amir ve ekibinden Adil çelikvurulur bütün yolu ateşe veren Estimate Cihangir de arabalar tek tekpatlıyor Cihangirde katliam yapan Estimate gözdenin eline düşer veyakalanır

8.sahne

iftar saati

Şişli Etfal hastahanesi

Oruçlarını hastahanede açan betüşün ailesi periliçeperiler heyeti başkanı ceren çilek kahin peri şef peri cem tuğçe barışatacan kaan buket ali peri suzan avni zeyno dudu merzuka hep beraberhastahanede iftar açar periliçe allah kabul etsin der tuttuğunuz orucuçilek şu yeryüzü sofrasına katılalımmı toprak yeryüzü sofrasındayemeklerini paylaşmaya gitti betüş cafeden aldıklarıyla betüş toprağaaferim her zaman böyle düşünceli olsun belki ağaçlar sesimizi duyardasadıkla volkan müdür taci ve adil çelikte kurtulur umarım.
9.sahne

istiklal caddesi galatasaray lisesinin önü

Betüşün kardeşi Eda Toprak Yavuz yeryüzü sofrasınakatılır. çevreciler geçmiş olsun başınıza gelenler çok korkunçramazanda akrabalarımızda gelecek merak etmeyin bu birlik beraberlikiçin teşekkürler çevreciler Türkiye ancak böyle yükselir.

3. bölümün sonu

- - - Ekleme - - -

COOKİES YARDIM

- - - Ekleme - - -

Bu dizi değilmi yazık bakın artık

Güzel olmus :D aksiyonun dibine vurmussun :)

- - - Ekleme - - -

Ama biraz karısık olmus :)

- - - Ekleme - - -

çocuklarduymasın post: 1374739' Alıntı:

Valla bn bilmem ama bildigim kadariyl cuma korkcaksiniz dedi bugün persembe :)

- - - Ekleme - - -

Ama o kadar korkunc degil.

- - - Ekleme - - -
@Fks14 @S.G.A.T. @ABAY_06 @xemrexxx @Forumdash @takas @XanTier
Sizce nasil olmus :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada @dizi kolik gitmeden @pompy nin dizisini bi begen bi yorum yap ta öyle git :)