'Süslü Korkuluk' Dizisinde Son Durum Ne?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
62021ea44e3fe00564feedb3.jpeg

OGM Pictures imzalı Süslü Korkuluk'un durumuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Alina Boz ve Olgun Şimşek'in paylaşacağı, yılbaşı gecesi TV8'de fragmanı yayınlanan ancak son anda kanalla anlaşması bozulan proje için çeşitli kanallar ve dijital platformlarla görüşmelerin yapıldığı fakat dizinin toplam bütçesinin 2 milyon TL'yi geçmesi nedeniyle olumlu sonuç alınamadığı öğrenilirken şimdi de Netflix'in gündeme geldiği konuşuluyor.

Projenin rafa kalkma gibi bir durumunun olmadığı ve yapımcının oyunculara "bizi bekleyin" dediği öğrenilirken Acun Ilıcalı ve OGM Pictures ortağı Gülseren Budayıcıoğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir araya gelmesi dizinin yeniden TV8'e dönebileceği iddialarını da gündeme getirdi.

Kaynak: Birsen A.

TV8'den Netflix'e tuhaf olur. Televizyon için hazırlanan proje böylece sıkıştırılmış bir şekilde dijital platforma sunulur ve dizi sırıtır. TV8'e dönmesi daha yerinde olur.

Dijitalde olur umarım. Bir kere ortaya iddia çıktı. Reyting kaygısı da olmaz. O kadar velveleden sonra tv8 olmaz bence bir daha

2 milyon bütçe mi ? 😱 Bunu karşılaması için en az +10 reyting alması gerekiyor herhalde. Tv için tasarlanan bir dizinin dijitalde çok başarılı olacağını sanmıyorum, en iyisi Tv8'e tekrar dönmesi. Zaten Tv8'e tekrar döneceğini düşünüyordum Kırmızı Oda finali sonrası.

• Beğendim
Reactions: cookies
Kırmızı Oda bitiyor yerine bu gelecek işte bu çıkan haberlerin hepsi seyirci tepkisi çekmemek için manevra. :A Bu dizinin kanal değiştirdiği falan yok. :A

Nerede isterse yayınlansın çok geç olmasın 1 bölümü merakla bekliyorum

Dijitalde olur umarım. Bir kere ortaya iddia çıktı. Reyting kaygısı da olmaz. O kadar velveleden sonra tv8 olmaz bence bir daha

Hayır ya Çağatayı bu sefer tv de izleyelim kaç seferdir dijitalde Alina ile uyumları harika reyting sorunu yaşamaz bu dizi ya
------

Netflix'e bekliyoruz. :Z tv8'e dönmez insallah.

Tv de olmalı bence
------

Kırmızı Oda bitiyor yerine bu gelecek işte bu çıkan haberlerin hepsi seyirci tepkisi çekmemek için manevra. :A Bu dizinin kanal değiştirdiği falan yok. :A
İnşAllah öyledir Serhat açıkcası bu kez Çağatayı tv de izlemek istiyorum bu kez dijitalde olmasın ya :D

• Beğendim
Reactions: serhatt
62021ea44e3fe00564feedb3.jpeg

OGM Pictures imzalı Süslü Korkuluk'un durumuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Alina Boz ve Olgun Şimşek'in paylaşacağı, yılbaşı gecesi TV8'de fragmanı yayınlanan ancak son anda kanalla anlaşması bozulan proje için çeşitli kanallar ve dijital platformlarla görüşmelerin yapıldığı fakat dizinin toplam bütçesinin 2 milyon TL'yi geçmesi nedeniyle olumlu sonuç alınamadığı öğrenilirken şimdi de Netflix'in gündeme geldiği konuşuluyor.

Projenin rafa kalkma gibi bir durumunun olmadığı ve yapımcının oyunculara "bizi bekleyin" dediği öğrenilirken Acun Ilıcalı ve OGM Pictures ortağı Gülseren Budayıcıoğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir araya gelmesi dizinin yeniden TV8'e dönebileceği iddialarını da gündeme getirdi.

Kaynak: Birsen A.
Çağatay Ulusoy denen şahsa bölüm başı 400 bin tl verirseniz bu ekonomide anca netflix gibi yabancı swrmaye yayınlar

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Çağatay'ın kaşesinden belliydi maliyetli olacağı dizi tutmazsa baya büyük zarar :A

Hayır ya Çağatayı bu sefer tv de izleyelim kaç seferdir dijitalde Alina ile uyumları harika reyting sorunu yaşamaz bu dizi ya
------

Tv de olmalı bence
------

İnşAllah öyledir Serhat açıkcası bu kez Çağatayı tv de izlemek istiyorum bu kez dijitalde olmasın ya :D
Aynı fikirdeyim.

• Beğendim
Reactions: Angelica
------

Tv de olmalı bence
------

Tv de bir yerden sonra diziler sapıtıyor. Dijitalde çağatay ile kaliteli bir yapım izlemek istiyorum

• Beğendim
Reactions: Angelica