''Sürpriz Yapacağım Kişi Kız Arkadaşımdır''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Geçtiğimiz günlerde internet medyasında Çağatay Ulusoy'un 'sevgiliniz var mı' sorusuna '14 Şubat'ta size bir sürpriz yapabilirim' cevabını verdiği yazılmıştı. Bu haberi okuyan Çağatay Ulusoy hayranları da dizideki rol arkadaşı Hazal Kaya'yla arasında bir aşk başlayacağı sonucunu çıkarmışlardı. dizifilm.com'un twitter hesabına bu konuyla ilgili binlerce tweet atan Çağatay Ulusoy hayranları bizden bu işin aslını öğrenmemizi istediler.

DiziFilm.com'a açıklama yapan Çağatay Ulusoy; 'ben sorulan bir soruya, elbette ki 14 Şubat'ta bir şeyler yapacağız, demiştim. Sanırım o açıklama bu hale getirilmiş. Sürpriz yapacağım kişi takdir edersiniz ki kız arkadaşımdır' dedi.

ÇAĞATAY'DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Çağatay Ulusoy'la yaptığımız görüşmede hayranlarının sormamızı istediği bazı soruları da sorduk:

14 Şubat'ı özel bir gün olarak kutlar mısınız? O günü nasıl değerlendirmek istersiniz?

Çağatay Ulusoy: Aslında hiç öyle özellikle kutlayalım, aman planlar yapalım, çok önemli falan gibi düşünmezdim, ama bu biraz da özel hayatın gidişatıyla doğru orantılıymış. Şimdi çok sıradan bir gün gibi de es geçmeyelim canım modundayım. Şu anda, o günü de, diğer tatil günlerim gibi tek istediğim değerlendirme şekli dinlenmek aslında.. Yeşillikler içinde sakin bir yerde baş başa geçirmek çok hoş olurdu.

Hayranlarınızın en çok merak ettiği konulardan biri de hayatınızda biri olup olmadığı. Geçen gün bir röportaj 'hayatında biri var mı?' sorusuna 'var' dediniz biriyle birlikte misiniz?

Çağatay Ulusoy: Bunu uzun süre önce açıklamıştım zaten, o zamandan bu yana şükür ki o konuda hayatımda değişen bir şey yok. :))

Hayranlarınızın sette sizi sık sık ziyaret ettiklerini biliyoruz ve onlardan gelen bilgiye göre, sette çekim aralarında Hazal'la pek bir araya gelmiyormuşsunuz. Hayranlarınız Hazal'la aranızda bir sorun olup olmadığını merak ediyor.

Çağatay Ulusoy: Asla öyle bir şey yok, sanırım hayranlarımız bizi çekim aralarında da Emir ve Feriha gibi görmek istiyorlar, ama biz iki iyi iş arkadaşıyız.

140220121445009765391_3.jpg

Adını Feriha Koydum'da canlandırdığınız Emir karakteriyle ortak noktalarınız var mı?

Çağatay Ulusoy: Bunu beni tanıyanlara sormak lazım aslında, çünkü çoğu zaman hiçbir fark olmadığını söylüyorlar. En büyük noktamız da sanırım aşık olduğumuzda koşullar ne olursa olsun o aşkın peşinden gitmemiz. Bizim dışımızdaki tüm dünyanın umurumuzda olmaması.

Adını Feriha Koydum'un finalinde ne olacağına dair bir fikriniz var mı? Sizce izleyicileri Emir ve Feriha aşkı açısından mutlu bir son mu bekliyor?

Çağatay Ulusoy: Bu konuda ben de en az izleyicilerimiz kadar meraklıyım..:)

Model aldığınız bir oyuncu var mı?

Çağatay Ulusoy: Tam bir rol modelim yok aslında, daha çok kendi tarzımı oluşturmaya ve geliştirmeye çalışıyorum. Oyunculuğunu beğendiğim diye sorarsanız çok değerli oyuncularımız var, ismini atlayıp kimseye saygısızlık etmek istemem.

Best Modele katılırken hedefleriniz arasında oyunculuk var mıydı? Şu anda kariyerinizle ilgili hedefiniz nedir?

Çağatay Ulusoy: Oyunculuk tabii ki yarışma sonrası düşündüğüm bir şeydi ama bu kadar çabuk olmasını ben de beklemiyordum. Şu andaki başlıca hedefim, beni sevenlerin sahip olduğum o büyük ilgisine layık olmayı sürdürebilmek. Bunun için de çizgimden ödün vermemeye, doğru projelerde yer almaya çalışacağım..

140220121446159768479_3.jpg

Biliyoruz ki çok yoğun bir şekilde çalışıyorsun. Hayranlarınız çalışmadığınız zamanlarda gününüzün nasıl geçtiğini merak ediyor. Boş günlerinizde nasıl zaman geçiriyorsunuz.

Çağatay Ulusoy: Dinlenmeye çalışıyorum, spor salonunda daha fazla zaman geçiriyorum. Ailemle görüşüyorum..

Anadolu Kartalları filminde başarılı bir oyunculuk sergilediniz. Yakınlarda başka film projeniz olacak mı?

Çağatay Ulusoy: Bazı proje teklifleri var ama şu anda tüm zamanım dizi setinde geçiyor..

Hayranlarınız özellikle İstanbul dışında yaşayanlar, sizi görebilmek için imza günü düzenlemenizi istiyorlar, böyle bir projeniz var mı?

Çağatay Ulusoy: Onlarla bir araya gelmeyi ben de çok isterim tabii ki, ama bu benim organize edebileceğim bir şey değil, uygun bir zamanda neden olmasın.

140220121446479768675_3.jpg

İnternet ile aranız nasıl? Facebook ya da twitter hesabınız var mı? DiziFilm.com'u takip eder misiniz?

Çağatay Ulusoy: İnternetle aramızın kötü olması lüksümüz yok bence günümüz şartlarında. Her ikisinde de hesabım yok. Elbette elimden geldiğince DiziFilm.com'u takip ediyorum

[FONT=Helvetica,Verdana,Arial]DiziFilm.com Özel
[/FONT]