sürgünüm TOP 15'te

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
FavoriForumum'un sevilen ve başarılı editörlerinden @sürgünüm TOP 15'te.

Abimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu da TOP 15'e girme hediyen.

proxy.php

Zamanında top 10 içindedim yeniler canavar çıktı :D. Daha düne kadar 2.olan @Neferet kaçıncı sıralara düşmüş :(.2012'de üye olmuşsun @sürgünüm ben senin bu sene geldi diye biliyorum:D

Seni fazla tanımıyorum ama iyi birisine benziyorsun, hiç birine ağır kelime yazarken de görmedim.😱
😱
Uzun hikaye anlatsam sayfalar sürer :D.Kısacası ergendik o zamanlar(Şimdi yaş 19 olacak yakında)aradan 2,5-4 sene geçti neredese aradan .

@sürgünüm en çok sevilmiyen en çok düşmanı olan üye benim belki ama sevenlerimde çoktur ): sevmiyenlerin olduğu gibi):

@sürgünüm Alemto agam vu forumda en fazla ban almış üyelerşn başında gelir

Ben de buraya ilk geldşğşmde banlıydu galiba
Uzun hikaye anlatsam sayfalar sürer :D.Kısacası ergendik o zamanlar(Şimdi yaş 19 olacak yakında)aradan 2,5-4 sene geçti neredese aradan .

@sürgünüm en çok sevilmiyen en çok düşmanı olan üye benim belki ama sevenlerimde çoktur ): sevmiyenlerin olduğu gibi):
Ben forumda ne olup bittiğini hiç bilmiyorum valla.:)
Hepimizin mutlaka hataları yanlışları oluyor, İnsanlar senden niye nefret etsin öyle düşünme.:X

Ben forumda ne olup bittiğini hiç bilmiyorum valla.:)
Hepimizin mutlaka hataları yanlışları oluyor, İnsanlar senden niye nefret etsin öyle düşünme.:X
Bende onlardan nefret ederim çünkü ana bacı birbirimize sövdük zamanında forumda o derece zaten çoğu ergenlikten çıkmadan süresiz banlandılar .İnsanın hataları oluyor tabi o zamanlar çocuktum,çocuktuk ergendik işte ):