Hay masallah ne guzel ekip
Tebrikler abi. Hızına yetişemeyiz ama gireriz biz de bi ara herhalde.
Benim silinmedi 2010 öncekilerin silindi diye biliyorum ben mart 2011'den beri budayım ):Hacı 6-7 aydır masaj yazıyorum ondan önce aktif değildim. Sizin mesajınız mı silindi ne oldu?
Vay yakışır
Tebrikler
2011'den beri hepi topu 12 bin mesajmı yazdın?😱Benim silinmedi 2010 öncekilerin silindi diye biliyorum ben mart 2011'den beri budayım ):
Fazla aktif olmadığımdan az yazıyorum ): zaten 1 senesi banlı geçmiştir
Seni fazla tanımıyorum ama iyi birisine benziyorsun, hiç birine ağır kelime yazarken de görmedim.😱Fazla aktif olmadığımdan az yazıyorum)aten 1 senesi banlı geçmiştir
Uzun hikaye anlatsam sayfalar sürer .Kısacası ergendik o zamanlar(Şimdi yaş 19 olacak yakında)aradan 2,5-4 sene geçti neredese aradan .Seni fazla tanımıyorum ama iyi birisine benziyorsun, hiç birine ağır kelime yazarken de görmedim.😱
😱
@sürgünüm Alemto agam vu forumda en fazla ban almış üyelerşn başında gelir
Ben de buraya ilk geldşğşmde banlıydu galiba
Ben forumda ne olup bittiğini hiç bilmiyorum valla.Uzun hikaye anlatsam sayfalar sürer .Kısacası ergendik o zamanlar(Şimdi yaş 19 olacak yakında)aradan 2,5-4 sene geçti neredese aradan .
@sürgünüm en çok sevilmiyen en çok düşmanı olan üye benim belki ama sevenlerimde çoktur ): sevmiyenlerin olduğu gibi):
Bende onlardan nefret ederim çünkü ana bacı birbirimize sövdük zamanında forumda o derece zaten çoğu ergenlikten çıkmadan süresiz banlandılar .İnsanın hataları oluyor tabi o zamanlar çocuktum,çocuktuk ergendik işte ):Ben forumda ne olup bittiğini hiç bilmiyorum valla.
Hepimizin mutlaka hataları yanlışları oluyor, İnsanlar senden niye nefret etsin öyle düşünme.