sürgünüm, Konu Açmada 1000'ler Kulübünde!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
tebrikler.jpg

Forumumuzun sevilen üyelerinden ve aynı zamanda başarıyla forumun Editör kadrosunda yer alan @sürgünüm, konu açmada 1000'ler kulübüne girmiş bulunmakta.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.​

tebrikler.jpg

Forumumuzun sevilen üyelerinden ve aynı zamanda başarıyla forumun Editör kadrosunda yer alan @sürgünüm, konu açmada 1000'ler kulübüne girmiş bulunmakta.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.​
Tebrikler hem iyi hem de kaliteli konular açıyorsun. Başarılarının devamını dilerim :)
Tebrikler :)
Çok iyi gidiyorsun :X
tebrikler sonunda:A
Başta @Arslan Bey olmak üzere hepinize teşekkür ederim.:)

Aynen. TOP 15'e ve Konu açmada 1000'ler kulübüne girmek istiyordum, çok çabaladık ve başardık.:)
En baştan konu açmaya başlasaydın bu şekilde sürekli, şu anda konu açmada çok iyi yerlerdeydin. Mesaj anlamında iyi yerlerdesin zaten. İyisin yani sonuç olarak. :)

tebrik ederim zaten başarılı bir üye profili çiziyordun daha yeni edotor olmana rağmen editor olarakta çok başarılı bir giriş yaptın ayın foviriside oldun zaten 😉😉

tebrik ederim zaten başarılı bir üye profili çiziyordun daha yeni edotor olmana rağmen editor olarakta çok başarılı bir giriş yaptın ayın foviriside oldun zaten 😉😉
Teşekkür ederim Çiğdem.:)

Önceki gün Görele'de plajdaydım, İlçe kütüphanesi okumak için kitap dağıtyordu bende aldım bi tane.:)

Teşekkür ederim Çiğdem.:)

Önceki gün Görele'de plajdaydım, İlçe kütüphanesi okumak için kitap dağıtyordu bende aldım bi tane.:)
aa evet ilk plaj kütüphanesi açılmıstı o galiba bende deniz kenarlarını tercih ediyorum trabzon yolu boyunca istediğimiz bir deniz kenarında duruyoruz dalgalı denizi çok seviyorum🙂🙂

Vay demek sende giriyorsun denize, @destere duy bunları.:)

Dalgalı denizde boğulursun dikkat et.:X
yasakmı denize girmek :kiki::kiki: ben plaj havuz falan sevmiyorum görelede olupta denizi sevmemek çok zor bence trabzon yolu boyunca istediğin yerde durup denize girebiliyorsun ayrıca karadenizli olarak balıktan daha iyi yüzerim ben 🙂🙂 dalgalı olan taraflarda olmayı seviyorum çok iddalıyım yanı yüzme konusunda 🙂🙂

yasakmı denize girmek :kiki::kiki: ben plaj havuz falan sevmiyorum görelede olupta denizi sevmemek çok zor bence trabzon yolu boyunca istediğin yerde durup denize girebiliyorsun ayrıca karadenizli olarak balıktan daha iyi yüzerim ben 🙂🙂 dalgalı olan taraflarda olmayı seviyorum çok iddalıyım yanı yüzme konusunda 🙂🙂
Denize girmek tabi yasak değil, nasıl girdiğin önemli. Mutlaka @destere'nin ilgisini çekecektir o açıdan şey ettim.:)