Süreç Film'den Yeni Yaz Dizisi: 'Ah Canım Hayat'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1549808628807-png.64782

Yaz sezonu için Süreç Film'den iddialı bir dram dizisi geliyor!

Yakın zamanda ekrana gelen 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', 'Kalp Yarası', 'Yalancı' ve 'Üç Kız Kardeş' dizilerinin yapımcılığını üstlenen Süreç Film, yaz sezonu için iddialı bir yeni dizi hazırlıyor.

Senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmen Özçınar'ın kaleme aldığı (Tehlikeli Karım, Yeter) 'Ah Canım Hayat' dizisini Yıldız Hülya Bilban yönetecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
  • Olmamış
Reactions: Angelica and Gizmen
Geçen yaz çok sönük kalmıştı bu yaz fazla dizi haberi geliyor senaristler güzel aslında, ne tür bir dizi olacak acaba.

Süreç Film eskiden daha iddialı işler yapıyordu, sanki son dönemde tekrara düşmeye başladı gibi. Gerçi bu sezonki işleri de başarılıydı ama istenileni veremedi. Mesela 'Yalancı' dizisi çok kaliteli bir işti ama ilgi çekemedi. 'Kalp Yarası' da yazın farklı işlerinden biriydi, epey de uzun sürdü. Dizinin ismini beğendim, renkli ve sıcak bir yaz işi olur umarım. Bol şans. :X

Ek olarak bu yaz bir Ege dizisi izlemesek mi? 'Güzel Köylü' gibi bir iş ekranlarda olmalı bence, insanlar bu tarz işleri seviyor ve epey de ilgi gösteriyor.

Süreç Film eskiden daha iddialı işler yapıyordu, sanki son dönemde tekrara düşmeye başladı gibi. Gerçi bu sezonki işleri de başarılıydı ama istenileni veremedi. Mesela 'Yalancı' dizisi çok kaliteli bir işti ama ilgi çekemedi. 'Kalp Yarası' da yazın farklı işlerinden biriydi, epey de uzun sürdü. Dizinin ismini beğendim, renkli ve sıcak bir yaz işi olur umarım. Bol şans. :X

Ek olarak bu yaz bir Ege dizisi izlemesek mi? 'Güzel Köylü' gibi bir iş ekranlarda olmalı bence, insanlar bu tarz işleri seviyor ve epey de ilgi gösteriyor.
Konaklı, töre dizisi işte neresi farklı :A :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
atv yaz dizisi beceremiyor yazık oldu şimdiden

2021 de duymuştum ismini demek ki zamanını bekliyorlarmış