bu kez sen tercümeye ihtiyacın oldu ne oldum demiyecen ne olacam diyecen )))) mms @destre nin tns altrantif olarak kurdugu bir reyting sistemi ama ben taksime nasıl çıg düşürsüğünü anlamadım ))))
ben anlıyorum @xemrexxx için tercüme edermisinbu kez sen tercümeye ihtiyacın oldu ne oldum demiyecen ne olacam diyecen )))) mms @destre nin tns altrantif olarak kurdugu bir reyting sistemi ama ben taksime nasıl çıg düşürsüğünü anlamadım ))))
tecrümeye ne gerek var her zamnkini yazmışsın bomba patlıyor senaryo bu kadar.. araya siyasi göndermelerini sıkıştırıyon ))) @pompy artık yeter farklı bişey yaz artık aynı lşeyi okumaltan sıkıldım. hele okadar çok karakter varki her bölümde yeni bir karakter giriyor üstüne çogu ölüyor karakterleri artık takip edemez oldum. karakterleri forumdan seç baride kim kim oldugunu anlayalım.. birde diyalogları ayır. birde madem noktoloma işareti kulanmıyorsun bari yazım hatası yapma buda anlaşılmayı etkiliyor.ben anlıyorum @xemrexxx için tercüme edermisin
t
aga şunu takıp kafa mı yoruyon bi de ya yapma gözünü sevim yapmatecrümeye ne gerek var her zamnkini yazmışsın bomba patlıyor senaryo bu kadar.. araya siyasi göndermelerini sıkıştırıyon ))) @pompy artık yeter farklı bişey yaz artık aynı lşeyi okumaltan sıkıldım. hele okadar çok karakter varki her bölümde yeni bir karakter giriyor üstüne çogu ölüyor karakterleri artık takip edemez oldum. karakterleri forumdan seç baride kim kim oldugunu anlayalım.. birde diyalogları ayır. birde madem noktoloma işareti kulanmıyorsun bari yazım hatası yapma buda anlaşılmayı etkiliyor.
kısacası bu fortmatla yazdıgın sürece kimse anlamaz. klasik senaryo kuralı var. diyalogla yazılıyorsan kesinlikle senaryo formatına uyman lazım.. yok ben diyalog kulanmayacam diyorsan hikaye tarzında anlatmacam diyorsan konuları birbire baglayarak senaryo hikayesi yaz..
artık değiştir şu formatını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?