Süprizlerde Muhteşem mesaj

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,340
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
8 bölüm
Emniyete baskın
Rus istihbaratı ve suriye istihbaratının adamı savcı yağmuru görünce kini depresir eski bir savcı Yıldz köleoğlu ve Aşireti ve bide başlarında şimdiki baş savcı AYhan ayranoğlu ve aşireti Haberler Süreç tehlikede Ali ozan amir savcı yağmurla beraber çıkmışten yanındakinin polis olmadığını zannederek takip eder terörden geçmişi olanlar birisi Ali ozanın tanımadan ateşe başlarlar çatışma çıkar belediye otobüstekiler eğilmiştir ama keskin nişancı hepsini vurmuştur ve belediye otobüsünün camını kırarak çıkarlar 50 40 merkez acil destek şişli emniyetine saklanırlar ordan destekle polisle çatışırlar bomba atarlar emniyetin yerini bulurlar adamlar savcı yağmurun evine bomba koyup Ailesinide rehin almak Ali ozan amir orayı uyarır planları tersteper Adanada Adamlar intikam için saldırırlar Adanada adamları evlerinde imha ederler polisi Amasyada bomba patlatırlar o sırada bir doğulu şarkıcı iB BAŞKANI TB Başkanı ordan 1 saniye sonra geçerken İB başkanının tanıdığı şarkıcı ölü bulunur Aynısı diyarbakırda olur BUL partisinin binasında olan İB başkanının tandığı bir şuçlu terörden ölü bulunur ve polis rozetini gösterir özel harekat Terörle mücadele ekibi suriye ve rusyadan aldığı istihbaratla eski polisler terör saçıyor taksimde süranyum gazı alıp ve uyuşturuc u karşılığnda çatışırlar taksimde ama taksimde değil bütün istanbul gazla doğar yAgmurun ailesinden birini kurtarırlar yağmur rehin alnır ve eve bomba bağlanır ekip çevik kuvveti askerle engellemeye çalışır yağmuru kaçıranı vururlar hemen çıkarlar evdeki bombayı imha eder bomba imha ekibi Ayranoğlu aşireti köleoğlu aşireti yakalanır şimdide kafasını mite takmış birisi vardır adam tariheten giderek Askerleri ağaca asmış camilere şarkıcıları kiliselere bile adam asmıştır galata kulesinde kız kulesinde olanlar ib başkanının hoşuna gitmez hepside kürt kökenlidir ve doğu kökenlidir sıradaki hedefi disk binasını basar adamları asar hedefleri Açıdır aliozan amir ve ekibi engeller çatışma çıkar Ali ozan amirin üniversitesinde hazırlıksız yakalar Açıdan çıkarlar ama gaz patlatır okulu üniversitede çatışmaya giren ekip yangınla karşı karşıya kalır ve patlatırlar üniversiteden çıkarlar Taksimde çevik kuvvete tartışmaya girerler halkla tartışan çevik kuvvet bide kar yağmaya başlamıştır öyle bir bomba patlarti Taksim meydanı çığın altında kalmıştır her yer kırmızı kar olmuştur mitin eski başkanı migrostayken saldırıya uğrar korumalar çatışır ama bomba ve molotof kokteyleri atılınca bide yakarlar ve migros patlar Ali koç korkar acil destek almamız şart
8 bölümün sonu

ben anlıyorum @xemrexxx için tercüme edermisin
t
tecrümeye ne gerek var her zamnkini yazmışsın bomba patlıyor senaryo bu kadar.. araya siyasi göndermelerini sıkıştırıyon ))) @pompy artık yeter farklı bişey yaz artık aynı lşeyi okumaltan sıkıldım. hele okadar çok karakter varki her bölümde yeni bir karakter giriyor üstüne çogu ölüyor karakterleri artık takip edemez oldum. karakterleri forumdan seç baride kim kim oldugunu anlayalım.. birde diyalogları ayır. birde madem noktoloma işareti kulanmıyorsun bari yazım hatası yapma buda anlaşılmayı etkiliyor.

kısacası bu fortmatla yazdıgın sürece kimse anlamaz. klasik senaryo kuralı var. diyalogla yazılıyorsan kesinlikle senaryo formatına uyman lazım.. yok ben diyalog kulanmayacam diyorsan hikaye tarzında anlatmacam diyorsan konuları birbire baglayarak senaryo hikayesi yaz..

artık değiştir şu formatını.

tecrümeye ne gerek var her zamnkini yazmışsın bomba patlıyor senaryo bu kadar.. araya siyasi göndermelerini sıkıştırıyon ))) @pompy artık yeter farklı bişey yaz artık aynı lşeyi okumaltan sıkıldım. hele okadar çok karakter varki her bölümde yeni bir karakter giriyor üstüne çogu ölüyor karakterleri artık takip edemez oldum. karakterleri forumdan seç baride kim kim oldugunu anlayalım.. birde diyalogları ayır. birde madem noktoloma işareti kulanmıyorsun bari yazım hatası yapma buda anlaşılmayı etkiliyor.

kısacası bu fortmatla yazdıgın sürece kimse anlamaz. klasik senaryo kuralı var. diyalogla yazılıyorsan kesinlikle senaryo formatına uyman lazım.. yok ben diyalog kulanmayacam diyorsan hikaye tarzında anlatmacam diyorsan konuları birbire baglayarak senaryo hikayesi yaz..

artık değiştir şu formatını.
aga şunu takıp kafa mı yoruyon bi de ya yapma gözünü sevim yapma :D