Süprizlerde fırtına

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,340
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
7 bölüm
büyük zorluk
Rus istihbaratı Türkiye suriyenin iç işlerine karışığı için Savcı var eski bir özel harekatçı ve eski terörle mücadele ekibi ve Eski bir mit başkanı ve Ailesi hedefleri Türkiyede karışıklık çıkarmak ve misilleme yapmak Ela müdür sahte kimlikle teber müdürün kafesine oturur ve Ali ozan amir ve ekibinin telefonlarına bomba bağlayıp hepsini hapise attıracaklar; Ela müdür çıkar hemen bomba imha ekibini ihbar yerlerine yollar bombalı tuzakbozulur bombalar imha edilir Teber müdür ve ekibinin kafesi ceza evine bomba koyar ceza evinde ceza evi savcısı bombayı patlatır şuçluları tayin ettirir teber müdür ve ekibinden bir tanesini hapiste bırakarak bombayı patlatır çıktıkları an adamlar uzaklaştığında patlatır sonra bombayı adamlar jandarma kamyonunun önünü keser adamlar la çatışın yoksa bitersiniz ama bu Ali ozan amir ve ekibi jandarmanın silahlarını alırlar ağaça bağlayıp asarlar çatışma çıkar adamları yakalarlar; Ela müdür ordadır gözlem için o sırada silahlı saldırı olur; begüm komiser tek başına çatışarak bütün adamları yakalar ve bağlanan bombayı imha eder Meryem üzerlinin evine kamera konulmasıyla ve Topkapı sarayının basılmasıyla olan olay İstanbul üniversitesinde öğrenciler geziye destek verdikleri için okuldan atıldılarve öğretmenlerede soruşturma açıldı derebeylik spor ve Atatürksporun maçında andımızı söylediler diye seyirciler ve istiklal marşını ve gençliğe hitabe ve 10 yıl nutkunu söyledi diye ceza alan Atatürkspor takımı mehter marşı ve şeriat bayrağıyla çıkana ceza vermedi Ali ozan amir bune böyle Yagmur resmen Tutukluyorlar maç bitene kadar orda tutarlar ve istanbul üniversitesine silahlı saldırı olur; Alevle Aylinin üniversitesini hedef alıp bombayı patlatırlar dolmabahce valide sultan camisinin orda savcı yağmur arkadaşıyla buluşacak işin içinde ama bakan vardır dilek güçlüoğluna verdiği yüzüğün içinde ve telefonlarında dinleme cihazı vardır Hani şu Akbankın olduğunda öde varya merkezi süprizle karşılaşıcak ve merkezde çalışan birisini bombayı bırakır polis gelir Aveadan şohbencell alcakten Mit başkanı şişli emniyetinin önünde bomba patlar belediye otobüsü geçerken yine trafik tıkanmıştır sebeb hastahanede olan gaz patlaması camiye atılan süranyum gazı atılır şişlide gelen gazlar; Ali ozan amir yardım saldırıya uğradık Yardım israil bombası savcı yağmurun mahallesinde bomba patlar ama mehter marşı çalana ceza vermezler sahaya diktikleri şeriat bayrağını ceza kesmediler derebeyikspora ama Atatürk spora ceza verdiler aşiretler taksimdeki protestoyu basar taksimi tararlar Taksimide tararım romayıda tararım Savcı yağmura mesaj bırakırlar ve bu burda bitmedi okadar hayatını kurtardım ve sen beni tutukladın hapse attırdın bu burda bitmez ödeyeceksin bunu gönderen yıldız
köleoğlu;
7 bölüm sonu

Olaylarin birbiryle baglantisi pek yok olaylar tamam ama bunlar bir yerde kesismesi lazim.

Sen bu bölümde TFF yıldırım demirörene göndermede bulunmuşsun.
İstiklal marşı,gençliğe hitabe ve 10 yıl marşını söylemek suç
Mehter marşıyla ve şeriat bayrağıyla sahaya çıkanların ise ceza almadığını söylüyorsun.
Geziye katılanların okuldan atıldıklarını iddia etmişsin.
Herşeyi anladım da arkadaş Meryem uzerli ne iş.:)
İllaha herşeyi birbirine karıştırcaksın gönderme yapmadan duramıyormusun. @pompy